Diari Més

Infraestructures

Convocada per dimecres la Taula Estratègica Catalana del Corredor Mediterrani

La sessió de treball, convocada pel president de la Generalitat, es farà al Palau de Pedralbes i s’ha convocat per les 9 del matí.

El Govern català crearà una 'Taula Estratègica del Corredor del Mediterrani'

El Govern català crearà una 'Taula Estratègica del Corredor del Mediterrani'ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, presidirà dimecres vinent, dia 25 de maig, la reunió de treball de la Taula Estratègica Catalana del Corredor Mediterrani. La sessió de treball es farà al Palau de Pedralbes i s’ha convocat per les 9 del matí.

Més d’un centenar de representants de tots els sectors implicats, entre els quals cambres de comerç catalanes, sindicats, patronals, universitats, administracions locals, diputacions, i grups parlamentaris participaran en la reunió per aportar la seva visió.

La Taula Estratègica Catalana del Corredor Mediterrani pretén esdevenir un instrument nuclear i de participació per a l’impuls d’una infraestructura que està considerada clau en la promoció econòmica del país.

Per part del Govern, a més del president Puigdemont també hi prendran part els consellers de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget.

La sessió de treballse celebrarà sota el lema'Impulsar un corredor eficient i sostenible, crear valor'.

tracking