Diari Més

Municipal

Salou aprova el projecte d'obre de la base nàutica dels Jocs Mediterranis

La Junta de Govern Local licita també les obres de renovació i millora del pavelló poliesportiu, que serà seu del Taekwondo

La base nàutica es construirà a la platja de Ponent de Salou.

Salou aprova el projecte d'obre de la base nàutica dels Jocs MediterranisDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Salou comença a preparar-se per esdevenir seu dels esports de vela i taekwondo dels Jocs Mediterranis 2017. La Junta de Govern Local ha aprovat el projecte d’obres ordinàries de la nova base nàutica, que serà l’epicentre de les proves de vela, i ha tret a concurs públic les obres de renovació i millora del pavelló poliesportiu, on es disputaran les competicions de taekwondo.

El govern local salouenc ha aprovat inicialment el projecte d’obres de la base nàutica que s’ubicarà a la platja de Ponent de Salou, a tocar del Club Nàutic, amb un pressupost d’execució de 349.806 euros i un termini previst per realitzar les obres de tres mesos.

La capital de la Costa Daurada serà seu de les proves de vela dels Jocs Mediterranis. L’Ajuntament ha projectat una base nàutica amb un gran envelat per acollir esdeveniments i la instal·lació de diferents mòduls que farien les funcions de vestidors, oficines, magatzems, entre altres sales. El projecte anirà acompanyat de les millores en urbanitzar la zona.

D’altra banda, l’Ajuntament de Salou ha tret a concurs públic les obres de remodelació del pavelló poliesportiu, necessàries per què l’espai es modernitzi i pugui acollir oferir un bon servei als Jocs Mediterranis el pròxim any.

En diversos lots

El projecte de millora del pavelló poliesportiu s’ha dividit en diversos lots, en funció dels treballs a realitzar. Aquests consistiran en el pintat i envernissat del paviment esportiu, la modernització de les instal·lacions tèrmiques i de ventilació, la millora de la fontaneria i la il·luminació de l’edifici, la realització de treballs de fusteria a mida i, finalment, treballs de paleta, en general. El contracte té un valor estimat total de 358.913 euros i les empreses que optin a realitzar els treballs hauran d’acreditar la seva solvència econòmica, tècnica i professional. La tramitació d’aquest concurs i la seva adjudicació es durà a terme per la via d’urgència.

Les obres de la base nàutica i del pavelló hauran d’estar enllestides el juny de 2017.

tracking