Diari Més

Calafell

Desmantellen una plantació de marihuana gestionada per narcotraficants a Calafell

La Policia Nacional ha gestionat l'operatiu amb la cooperació de la Policial Local del municipi

Desmantellen una plantació de marihuana gestionada per narcotraficants a Calafell

Desmantellen una plantació de marihuana gestionada per narcotraficants a CalafellPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han desmantellat una plantació 'indoor' de marihuana que havia estat instal·lada en un habitatge llogat en un punt poc concorregut de Calafell. Els detinguts, un home i una dona de nacionalitat espanyola, prenien de forma fraudulenta l'electricitat i l'aigua necessàries per a l'abastiment de les instal·lacions del subministrament general. En el registre s'ha comissat 600 plantes de marihuana, 48 focus calorífics, 59 balasts, filtres de carboni i d'ozó, entre altres efectes.

L'operació policial va començar quan els investigadors van tenir coneixement de l'existència d'un habitatge unifamiliar, situat en un lloc poc transitat, en el qual s'hi estaria cultivant marihuana per distribuir-la posteriorment a les províncies de Tarragona i Barcelona.

L'operació, que s'ha dut a terme per agents de la UDYCO de la Comissaria Provincial de Tarragona i la Policia Local de Calafell, encara continua oberta amb l'objectiu de detenir a la resta de membres d'aquest grup de narcotraficants.

Els detinguts van passar a disposició judicial i se'ls hi imputen delictes contra la salut pública i frau de fluid elèctric. S'ha decretat el seu ingrés en presó provisional.

tracking