Diari Més

El Dtapes de Torredembara ja porta més de 8.000 tapes servides

La quarta edició s'allargarà fins el proper 29 de maig

El Dtapes de Torredembara ja porta més de 8.000 tapes servides

El Dtapes de Torredembara ja porta més de 8.000 tapes servidesAjuntament de Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La quartaedició del Dtapes per Torredembarra, que va donar el tret de sortida el passat13 de maig, ja ha servit 8.250 tapes. Els 55 establiments participants oferiranels plats fins el proper 29 de maig, per un preu de tapamésbegudade2,5 euros.

Per incentivar la participació, es realitzaran diferents sorteigs: amb un mínim de 15/tapes segells diferents es pren part en el sorteig de lots de productes Maystar Cosmética, packs d’ampolles de Cervesa Estraperlo, sortides amb catamarà amb CatAventure i visites guiades al far i marxandatge ofert per Turisme.

L’organització compta amb una pàgina web específica per informar,comentar i valorar les millors tapes, dtapestorredembarra.cat, on s’hi trobarà tota la informació relacionada amb el Dtapes Torredembarra. També es podrà prendre part en el concurs Instagram publicant les imatges que facin referència a l’esdeveniment amb l’etiqueta #DtapesTdb2016 per accedir a un dels premis a les 3 millors fotografies.La ruta de tapes de 55 establiments inclou bars, restaurants, geladeries i, per primera vegada, pastisseries i cocteleria.

tracking