Diari Més

Judicial

Accepta una indemnització de 16.000 euros per colpejar un jove amb una ampolla a Ulldemolins

L’home s’enfrontava a una pena de fins a 4 anys i 10 mesos de presó, però les parts han arribat a un acord de conformitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home ha acceptat una multa de 1.800 euros i el pagament d’una indemnització de 16.000 euros per haver agredit un jove amb una ampolla de vidre trencada a Ulldemolins (Priorat), l’any 2010. El judici, fixat pel 9 de maig a l’Audiència de Tarragona, no es va arribar a celebrar, atès que les parts van arribar a un acord de conformitat. L’acusat va admetre l’autoria d’un delicte de lesions amb l’agreujant de reincidència i amb l’atenuant simple de dilacions indegudes. Així, va acceptar una multa de 12 mesos amb una quota diària de cinc euros, la prohibició d’apropar-se a menys de 200 metres o de comunicar-se amb la víctima per un període de cinc anys i el pagament d’una indemnització de 16.000 euros per les lesions i les seqüeles.

Els fets es remunten a la matinada del 12 de setembre del 2010, a l’exterior del pavelló d’Ulldemolins. L’acusat va trencar una ampolla de vidre amb la qual va propinar un cop de puny a la cara del jove. Segons la sentència, dictada ‘in voce’, el detonant de l’agressió van ser uns comentaris dirigits a la parella sentimental i a la mare de l’acusat, proferits per una persona no identificada que formava part del grup en el qual es trobava la víctima. Arran del cop, el jove va patir diverses lesions, la més greu de les quals li ha deixat una cicatriu de 5 centímetres a la cara. A més, va haver de ser hospitalitzat i va estar set dies de baixa. Inicialment, la fiscalia sol·licitava una pena de 4 anys i 10 mesos de presó. Dos mesos abans d'aquells fets, un jutjat de València havia condemnat l’acusat a dos anys de presó, també per un delicte de lesions.

tracking