Diari Més

Política

La junta actual de l'ANC Tarragona ha estat reelegida per continuar

Aquest dissabte es trien els representants territorials de l’Assemblea Nacional Catalana

La junta actual de l'ANC Tarragona ha estat reelegida per continuar

La junta actual de l'ANC Tarragona ha estat reelegida per continuarCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La junta de govern actual de l’Assemblea Nacional Catalana de Tarragona ha estat reelegida per continuar al capdavant de l’entitat. No hi ha hagut cap més candidatura, i Carles Xavier Gómez continuarà com a coordinador, Assumpció Ramon com a tresorera i Carme Miró com a secretària. «No abandonarem, volem estar al capdavant fins que el Procès acabi», expliquen.

Demà l’Assemblea Nacional Catalana escollirà els seus representants arreu de Catalunya. Les eleccions del Secretariat Nacional escullen 25 persones entre 77 candidatures per capitanejar l’ANC. La Regió 4, formada pel Tarragonès, Alt Camp, Baix Camp, Conca de Barberà i Priorat, presenta quatre candidatures per tres places.

Assumpció Castellví Auví, de l’Assamblea Territorial de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, i professora de professió, és una de les candidates, com Xavier Fähndrich, de Salou i professor de la UAB, Gilbert Frigola Olives, de Montbrió del Camp i amb estudis d’Arquitectura, i finalment, Pere Grau Valls, advocat de Tarragona. Aquests quatre són els candidats per representar el territori al secretariat nacional.

Per altra banda, demà també s’escolliran els tres representants del Secretariat Regional de la número 4. Les quatre candidatures són la de Jordi Jaria i Manzano, de Tarragona i professor de la URV, Anna Llort i Vilà, de Prades i amb estudis de comunicació, Antoni Rosich Tàrrech, d’Alcover i enginyer, i finalment, Roger Tarrades Mancheño, del Priorat i jubilat.

tracking