Diari Més

Transport

Milloren les connexions de transport públic entre la Conca de Barberà i el Tarragonès

Una nova línia connectarà Reus i Montblanc per la C-14, i donarà servei també als nuclis de Vilaverd, La Riba, Alcover i la Selva del Camp

Hi haurà dues expedicions més entre Santa Coloma de Queralt i Tarragona, i quatre més entre Mont-roig del Camp i Reus.

Milloren les connexions de transport públic entre la Conca de Barberà i el TarragonèsMarta Olivé

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Territori i Sostenibilitat posa en marxa el proper dimarts 17 de maig tres actuacions de millora del transport públic per reforçar les connexions amb autobús entre diversos municipis del Camp de Tarragona.

Les actuacions s’inclouen dins del Pla de millora de serveis de transport de la Conca de Barberà, elaborat pel Departament, en col·laboració amb el Consell Comarcal. L’empresa concessionària que opera aquests serveis és La Hispano Igualadina.

Quatre viatges més els feiners

D’una banda, dimarts entra en funcionament una nova línia per enllaçar els municipis de Reus (Baix Camp) i Montblanc per la C-14 (Conca de Barberà), que també donarà servei als nuclis de Vilaverd (Conca de Barberà), La Riba (Alt Camp), Alcover (Alt Camp) i La Selva del Camp (Baix Camp).

Així, s’oferiran dues expedicions d’anada i dues de tornada, de dilluns a divendres feiners, a les 7.00 hores i les 14.55 hores en sentit Reus, i a les 6.15 hores i les 14.10 hores en sentit Montblanc.

Cobertura de la demanda en hora punta

A més, es reforcen les comunicacions entre Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà), Montblanc (Conca de Barberà) i Tarragona (Tarragonès). Concretament, s’incorporarà, a partir de dimarts, un nova expedició d’anada i una de tornada els dimarts i dijous feiners, de manera que queda coberta l’oferta en transport públic entre aquestes poblacions durant tots els dies feiners. Les sortides seran a les 12.10 hores en sentit Santa Coloma de Queralt, i a les 15.45 hores en sentit Tarragona. Fins ara, el servei complet només es prestava els dilluns, dimecres i divendres.

Finalment, dimarts es posa en marxa un increment de l’oferta per millorar les comunicacions al Baix Camp, entre els municipis de Mont-roig del Camp, Montbrió del Camp, Riudoms i Reus. Així, s’afegiran quatre expedicions més, dues d’anada i dues de tornada, de dilluns a divendres feiners, per cobrir la demanda existent en aquest corredor en hora punta. Les sortides en sentit Reus seran a les 7.50 hores i les 13.30 hores, i en sentit Mont-roig del Camp, a les 7.20 hores i les 16.00 hores.

tracking