Diari Més

Els turistes francesos del Karibean Spring Break ja estan de festa per Salou

El paquet turístic, que ha estat rodejat d'incertesa fins a últim moment, tan sols ha canviat de nom

Els turistes francesos del Karibean Spring Break ja estan de festa per Salou

Els turistes francesos del Karibean Spring Break ja estan de festa per SalouInstagram

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El paquet turístic Karibean Spring Break ha portat, finalment, els joves francesos a Salou. Després que la setmana passada l'operador que organitzava el polèmic paquet anunciés la seva retirada davant del rebuig que provocava entre les administracions públiques l’oferta de «turisme de borratxera», sembla que el paquet tan sols ha canviat de nom, passant-se a anomenar Fun Break, i els joves francesos ja estan a Salou des d'aquest dijous preparats per sortir de festa, emborratxar-se i passar-ho bé.

Els joves estaran al municipi del Tarragonès fins aquest diumenge, 8 de maig, en el que seran tres dies d'intensa festa en diferents espais de la localitat. Pacha, Volcano i Snopey's són alguns dels locals que acolliran els turistes francesos aquests dies. L'organització ha penjat una fotografia de les activitats prorgamades al seu compte d'Instagram, Karibean.springbreak.

Els turistes han convertit les xarxes socials en les protagonistes de l'estada. Twitter i Instagram mostren gran quantitat de vídeos i fotografies dels dos primers dies de l'estada. Periscope, l'aplicació vinculada a Twitter que publica vídeos en directe, va servir perquè els joves compartissin, dijous a la nit, la primera festa que van poder gaudir a Salou, concretament a Pachito. Alguns d'aquests vídeos són els següents.

Lumine també hi participa

Tot i que des de gerència del Mediterránea Beach & Golf Community, empresa propietària de Lumine i Volcano, s'assegurés que «mai hem estat ni serem part de l'esdeveniment Karibean Springbreak», la programaciómostraque Volcano Experience acull els turistes aquest divendres de 5 de la tarda a 8. A més, fotografies penjades a les xarxes socials a les instal·lacionscorroborarien la informació.

Polèmica i incertesa

Tot i que el Karibean Spring Break ha passat a anomenar-se Fun Break, l’oferta segueix sent la mateixa: mateixos preus, activitats i va adreçat al mateix públic. Fins i tot a la web de Funbreak es continua anunciant el viatge a la Costa Daurada sota el nom de «Spring Break», i informant que el paquet ja està complet.

El passat 29 d’abril es va assegurar que l’operador que organitzava el polèmic Karibean Spring Break havia anunciat la retirada del paquet turístic perquè era incompatible amb la marca de destinació familiar que es promou a la Costa Daurada. Entre aquestes administracions, la Generalitat de Catalunya va anunciar, a través de la directora general de Turisme, Marian Muro, que retirarien els distintius de qualitat de l’Agència de Turisme als operadors que promoguessin el turisme de borratxera i que serien controlats amb nombroses inspeccions. De fet, la mateixa Marian Muro celebrava la retirada del paquet Karibean Apring Break.

Sembla, però, que la retirada no és real i els turistes estan delatant l’operadora. L’Ajuntament de Salou va emetre un comunicat, també el dia 29, aplaudint que la «receptora» del paquet havia renunciat a acollir-lo. Tot i que el Karibean Spring Break es realitza des de fa anys, a principis d’aquest va sortir a la llum pública després que les administracions i part del sector turístic mostrés el seu rebuig explícit contra el polèmic Saloufest britànic.

tracking