Diari Més

Policial

Detenen un notari de Cambrils per estafar 1,9 milions d'euros als seus clients

La detenció va tenir lloc la setmana passada, després que els Mossos escorcollessin el despatx del notari Rafael Martínez Olivera

El despatx del notari detingut es troba al passeig de la Salle de Cambrils.

Detenen un notari de Cambrils per estafar 1,9 milions d'euros als seus clientsGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Àrea d'Investigació Criminal del Camp de Tarragona dels Mossos d'Esquadra va detenirel 18 d'abrilun notari de Cambrils per un presumpte delicte d'estafa d'1,9 milions d'euros als seus clients. El conegut notari, Rafael Martínez Olivera, va ser deixat en llibertat després de declarar.El detingut hauria estafat fins a 1,9 milions d’euros als seus clients aprofitant les provisions que feien a l’hora de fer compravendes d’actius immobiliaris.

Abans de detenir-lo, els Mossos d’Esquadra van escorcollar el seu despatx, situat al passeig de la Salle de Cambrils, per tal de recuperar documents relacionats amb la suposada estafa.

El notaries va acollir al seu dret a no declarar en comissaria i la detenció va quedar sense efecte poques hores després, amb l'obligació de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit, segons avançaEFE.

Segons fonts pròximes al cas, la notaria va rebre una allau de clients interessats a l'estat dels seus assumptes i, finalment, el despatx ja no ha obert més al públic des de fa uns dies.

Segons aquestes mateixes fonts, el notari acumulava denúncies, la majoria de clients estrangers, per presumptes irregularitats en les provisions de fons en les operacions de compra i venda d'apartaments i xalets.

En comptes de liquidar els corresponents impostos, el notari es va apropiar presumptament dels diners.

tracking