Diari Més

La vila-secana Alba Vidal guanya un premi de muntatge de vídeo d'una televisió alemanya

El premi l'ha rebut el seu reportatge televisiu 'Sprungturm Challenge'

La vila-secana Alba Vidal guanya un premi de muntatge de vídeo d'una televisió alemanya

La vila-secana Alba Vidal guanya un premi de muntatge de vídeo d'una televisió alemanyaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La periodista vila-secana Alba Vidal Mariné, afincada a Alemanya,ha estat guardonada amb el premi'Tisores d'Or'al millor muntatge de vídeopel seu reportatgetelevisiu'Sprungturm Challenge'.El certamenelconvoca el canal alemany de televisió Südwestrundfunkt, i el premi atorgat a Vidalressalta el valor i la importància del muntador a l’hora de donar ritme, claredat, efectes i grandiositat a les imatges.

El reportatge que ha realitzat la vila-secanaté una duracióde3.30 minuts i relatala tensió, el risc, l’adrenalina i la diversió que provoca als protagonistes saltar des d’un trampolí de 10 metres en una piscina. La visió subjectiva dels saltsgravats amb càmara GoPro provoquen sensacions de vertigen fins i tot a l’espectador.

Alba Vidal Mariné treballa per la productora de televisió alemanya Fingado GmbH des de fa 4 anys. L'any 2008-2009 va dirigir el documental 'Estirant la corda',sobre la festivitat de Reis aVila-seca, que es va emetre per TV3. El documental tambéva participaral festival de TV de Barcelona (FITB) en la categorical de Premi creatiu.

Els premis

El canal de televisió SWR -Südwestrundfunkt- (tercer canal públic de Baden-Württenberg),convoca des de 2009 aquests premis, on es guardonen els millors Reportages i notícies del Magazin diari'Landesschau'i dels informatius'Landeschau Aktuell'. Són els mateixos treballadors de la televiisó els que proposen les peces delscompanys en 9 categories. Un jurat de cada categoria, format per treballadors de la TV, escull els 3 finalistes i durant la gala que se celebra a Stuttgart es dónen a conèixer els guanyadors.

tracking