Diari Més

Policial

Els Mossos detenen un canongí per sis robatoris en bars del Tarragonès

L'individu va reconèixer els fets en el moment de la detenció

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona van detenir el dia 29 d’abril un home, de 33 anys, de nacionalitat espanyola i veí de La Canonja (Tarragonès), com a presumpte autor de sis delictes de robatori amb força.

Arran de diferents robatoris en bars de La Canonja, comesos entre els mesos de març i abril, els mossos van iniciar una investigació per esclarir els fets i identificar-ne l’autor.

Els robatoris es perpetraven sempre amb el mateix modus operandi. Algú forçava les finestres i portes dels establiments fent palanca i, un cop a l’interior, sostreia els diners de la caixa enregistradora, bitllets de loteria, ampolles de licor i tabac.

La nit del 19 d’abril, després d’un robatori amb força al bar del camp de futbol de La Canonja, la policia va tenir coneixement que el lladre havia fugit en un vehicle vermell.

Aquesta informació va permetre centrar la investigació i el 29 d’abril es va localitzar i detenir el presumpte autor del robatoris, al seu domicili de La Canonja. En el moment de la detenció l’home va reconèixer els fets.

El detingut, amb nombrosos antecedents, va passar el dia 1 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

tracking