Diari Més

La PAH atura el desnonament d'una veïna de la Pobla i esgarrapa quinze dies més per negociar

Unes setanta persones es planten a les portes de l'habitatge i a l'Ajuntament per solidaritzar-se amb Maria Jesús Riobo en una acció de protesta que no es veia des del 2012

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una setantena de persones s'han concentrat davant del domicili d'una veïna de la Pobla de Mafumet (Tarragonès), que aquest dimarts al matí havia de ser desnonada. Maria Jesús Riobo, de 54 anys, porta un any sense poder pagar a la immobiliària el lloguer del seu pis, al número 31-33 del carrer Serra d'Or, on hi viu des de fa tres anys.

Amb aquesta protesta, la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Tarragona ha aconseguit convèncer la comitiva judicial i posposar el desnonament fins al 17 de maig. Aquests quinze dies naturals donen més marge de maniobra a la plataforma per poder negociar un lloguer social per a l'afectada, separada, amb dos fills majors d'edat, sense feina ni prestacions.

La protesta ha continuat fins a l'Ajuntament on han forçat una reunió urgent amb l'alcalde, amb qui ja es van reunir dilluns passat després d'haver frenat també un primer intent de desnonament de Maria Jesús.

La PAH lamenta que les administracions es vagin passant la pilota i avisa que, fins que no arribi una solució per a l'afectada, seguiran fent accions de protesta a la porta de l'habitatge, una reivindicació que la plataforma no convocava des del 2012.

María Jesús Riobó, al balcó del pis de lloguer de la Pobla de Mafumet, on viu des de fa tres anys, mirant baix al carrer la setantena de participants de la PAH de Tarragona que aquest dimarts 3 de maig de 2016 li han donat suport

pis, plataforma, PAH, afectat, balcó, habitatge, protesta, hipoteca, Maria Jesús Riobo, domicili, desnonament, lloguerTorres N.

tracking