Diari Més

Societat

Scrabble i acció

Altafulla acull, aquest cap de setmana, el 35è Campionat d'Espanya d'Scrabble

Scrabble i acció

Scrabble i accióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Altafulla es converteix en seu nacional del joc de taula Scrabble aquest cap de setmana. El Club d'Scrabble del municipi del Tarragonès és l'amfitrió de la 35ena edició delCampionat d'Espanya d'Scrabble, que cada any té lloc a una localitat diferent de l'estat. Al voltant d'uns 45 participants, procedents majoritàriament de Catalunya, però també de València, el País Basc, Madrid i fins i tot dos jugadors de França,prendran part al certamen des d'aquest divendres fins diumenge.

El torneig acolliràun total de divuit rondes amb partides simultànies d’una hora màxima de durada, i es desenvoluparà a mode de lligasense fases eliminatòries. La responsable del Club d’Scrabble d’Altafulla,Àngels Ribé, assegura que el campionat serà un punt d'atracció per moltes persones, i que de passada «servirà per promocionar el nostre municipi».

Club d'Scrabble d'Altafulla

L'estiude l'any 2010, l'altafullenca Àngels Ribé va aprendre a jugar al joc de taula Scrabble. Li va agradar tant que va proposar a l'associació cultural del municipi, Link, la creació d'un grup local per a jugar-hi, sent l'únic que hi ha a la zona. Des de llavors, una vintena de persones es reuneixen dues vegades al mes per fer partides d'Scrabble. A més d'aquest Campionat Nacional, l'associació organitza, cada any, el Torneig d'Scrabble d'Altafulla, entre els mesos de setembre i octubre, que reuneix força participants de la resta de clubs i associacions de Catalunya.

tracking