Diari Més

La festa que prometia alcohol i sexe a Salou per joves francesos finalment es cancel·la

Les pressions locals i de la Generalitat forcen l'anul·lació del 'Karibean Spring Break'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'operador que organitzava l'anomenat 'Karibean Spring Break' a Salou, una estada dirigida a joves estrangers, principalment francesos, que tenia el consum d'alcohol i el sexe com a ganxo promocional, ha retirat el paquet turístic de la seva oferta. La directora general de Turisme, Marian Muro, ha celebrat la notícia i ha anunciat que la Generalitat continuarà actuant contra les empreses que promouen el «turisme de borratxera» perquè desprestigien i «malmeten» la imatge com a destinació turística de Catalunya. Arran de la difusió d'aquesta oferta, Turisme va advertir els operadors que promouen aquest tipus d'activitats que s'enfrontarien a tot tipus d'inspeccions per comprovar que complien «escrupolosament» la normativa, a més de retirar-los els distintius de qualitat de l'Agència Catalana de Turisme i impedir-los participar en els actes de promoció de la Generalitat. Aquestes mesures, de fet, juntament amb una campanya de sensibilització per advertir i aconseguir la col·laboració de les autoritats als països d'origen, seran els tres eixos sobre els quals pivotarà la batalla oberta des de l'administració catalana contra el «turisme de borratxera».

Rebuig des de Salou

Per la seva banda, elsector turístic i el Patronat de Turisme de Salou mostren la seva satisfacció per la cancel·lació del paquet: «Aquest ha estat un èxit important participat per totes les parts implicades en la promoció del turisme a casa nostra», expliquen des del sector. Anteriorment, el consistori de Salou ja havia mostrat el seu rebuigcontra aquest paquet turístic, en considerar que atempta contra la imatge turística de la capital de la Costa Daurada i la seva estratègia de promoció.

Tot i que la cancel·lació del paquet és pública, la pàgina webde l'organitzadora, karibean-springbreak.com/en/, encara mostra el compte enrere per l'inici de l'esdeveniment, mentre que informa que aquest està complet. Per altra banda, la pàgina de Facebook ha estat eliminada.

L'Ajuntament repudia ara un 'Saloufest' francès que se celebra des de fa anys

L'Ajuntament repudia ara un 'Saloufest' francès que se celebra des de fa anysCedida

L'Ajuntament repudia ara un 'Saloufest' francès que se celebra des de fa anys

L'Ajuntament repudia ara un 'Saloufest' francès que se celebra des de fa anysCedida

tracking