Diari Més

Més de 1.200 infants i joves participen al XLIV Concurs Literari Sant Jordi

L'entrega de premis va tenir lloc el passat 22 d'abril

La XLIV edició del Concurs Literari Sant Jordi del Vendrell, organitzat per l'Ajuntament i adreçat als alumnes dels centres escolars del municipi, ha comptat amb la participació de 1.278 infants i joves de 3r de primària fins a 2n de batxillerat.

Entrega de premis del Concurs Literari Sant JordiAjuntament del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La XLIV edició delConcurs Literari Sant Jordi del Vendrell, organitzat per l’Ajuntament i adreçat als alumnes dels centres escolars del municipi, ha comptat amb laparticipació de1.278 infants i joves de 3r de primària fins a 2n de batxillerat. Els joves escriptorshan narrathistòriesal voltant del món dels invents (primària) i dels somnis (ESO i batxillerat). A més, com a novetat, en aquesta edició els participants s'han pogut presentaren la modalitat de poesia. L'entrega de premis es va fer el passat 22 d'abril, i els guanyadors i guanyadores són els següents:

En narrativa 3r primària -3r premi: Iker Martínez Gil amb la redacció M’agradaria inventar... -2n premi: Sergi Delfa Medina amb la redacció El dutxarrent. - 1r premi: Jan Miró Giné amb la redacció La medicina. 4t primària -3r premi: Enia Figueras Tutusaus amb la redacció Intentar somiar i aconseguir-ho. - 2n premi: Júlia Ortiz Maduell amb la redacció Els invents de la Júlia. -1r premi: Gerard Satorra Padilla amb la redacció La màquina del temps. 5è primària -3r premi: Pau Calatayud Muñoz amb la redacció M’agradaria inventar... un conte per al meu germà. -2n premi: Anna Pérez Romero amb la redacció M’agradaria inventar... una vareta màgica. - 1r premi: Noha Essakaki amb la redacció Adéu esforç dels deures i els exàmens. 6è primària - 3r premi: Ferram Miravent Pizarro amb la redacció El nen que va canviar el món en cinc dies. - 2n premi: Ruth Ferré Velar amb la redacció La genial idea de la Jana. - 1r premi: Aina Guarinos Mateu amb la redacció Els caramels de les habilitats. 1r d'ESO - 3r premi: Wisal Douay amb la redacció Saber somiar. - 2n premi: Abel Juncosa amb la redacció El mateix dia i a la mateixa hora. -1r premi: Paula Sotoca amb la redacció Records d’una vida. 2n d'ESO - 3r premi: Marwa Andaloussi Essalhi amb la redacció El somni que es farà realitat. - 2n premi: Mireia Brunet Villarejo amb la redacció Els somnis. - 1r premi: Marc Busquets Crespo amb la redacció Els somnis. 3r d'ESO - 3r premi: Maria Figueras Tutusaus amb la redacció T’ajudaré. - 2n premi: Lonela Valentina Vasilovici amb la redacció Ballant en somnis. - 1r premi: Helena Fuentes González amb la redacció Tocar el cel. 4t d'ESO - 3r premi: Judit Comas amb la redacció Els arrenca-somnis. -2n premi: Judit Urpí Camprubí amb la redacció La lectura és com somiar despert. - 1r premi: Josep Pallarès Guinovart amb la redacció Arribarem. 1r de BAT - 3r premi: Clàudia Cols amb la redacció El diari dels somnis... i de la realitat. -2n premi: David Quintanilla amb la redacció Els meus somnis. - 1r premi: Albert Gener Martínez amb la redacció Viatge oníric. 2n de BAT - 2n premi: Manel Ramos Garu amb la redacció 12.15. - 1r premi: Marcel Sendra Rovira amb la redacció Crònica d’estiu. En poesia 3r primària - 1r premi: Juan Ariza Gavaldón amb Poema imaginari. 4t primària - 1r premi: Óscar Martínez Reyes amb M’agradaria ser raper. 5è primària - 1r premi: Helena Pardo Buendía amb Un país perfecte. 6è primària - 3r premi: Clàudia Tomàs Montes amb La vida no és justa. - 2n premi: Susana Juncosa Arévalo amb Les roses. - 1r premi: Anna López Calatayud amb La pau i l’amor. 2n d'ESO -1r premi: Johan Casado Pérez amb Sóc feliç. 3r d'ESO - 2n premi: Clàudia Altet Mestres amb Si hagués... - 1r premi: Arnau Ponsà Adrià amb Què tens de dolent? 4t d'ESO - 1r premi: Paula Nogales Baggerman amb Els somnis. 2n de BAT - 1r premi: Joaquím Valls Alcaide amb Incomprensió.

tracking