Diari Més

'12 cellers-12 vins' engega el Club Enoturista 'Priorat Terroir'

La campanya proposa una ruta, a fer al llarg de l'any, pels cellers que formen part de l'Associació Priorat Enoturisme

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els cellers, membres de l'Associació Priorat Enoturisme, posen en marxa el Club Enoturista'Priorat Terroir', un projecte que vol ser un referent per als visitants del Priorat interessats en l'enoturisme. La campanya que dóna el tret de sortida a 'Priorat Terroir' és la promoció «12 cellers-12 vins», una ruta pels dotze cellers participants, d'un any de durada, que vol ser un atractiu afegit a les visites. Els membres de «Priorat Terroir» disposaran d'un passaport amb informació i qui completi la ruta, s'endurà d'obsequi 12 ampolles de vi, una de cada celler.

Els membres del Club Enoturista'Priorat Terroir'podran disposar de descomptes, promocions i ofertes pels diferents establiments de l'associació Priorat Enoturisme. Aquelles persones que en formin part, disposaran d'un passaport, una Carta de Navegació, amb informació i dades científiques i de referència de cadascun dels cellers participants. La campanya està orientada a donar informació i incentius per a visitants interessats en l'enoturisme i fidelitzar aquest perfil de públic. L'objectiu és oferir una experiència singular i exclusiva.

Tots aquells visitants que completin la ruta i obtinguin tots els segells en el seu passaport, personal i intransferible, obtindran, de regal, 12 ampolles de vi, una de cada celler participant. La campanya 12 cellers – 12 vins és el tret de sortida del Club Enoturista i té un any de durada, on es vol oferir la possibilitat de viatjar pel territori gaudint dels vins, la gastronomia, el paisatge i el patrimoni.

Recórrer la comarca

'Priorat Terroir' va dirigit a aquelles persones que els agrada el vi i especialment el Priorat, i que tenen un interès especial per recórrer la comarca descobrint les particularitats dels vins de cadascun dels cellers, membres de les dues denominacions de la comarca, la DOQ Priorat i la DO Montsant. Formen part del club: el Celler de Capçanes, el Celler Masroig, la Cooperativa Falset-Marçà, Torres Priorat, la Vinícola del Priorat, Clos Figueras, Saó del Coster, Buil&Giné, Cellers Scala Dei, el Celler Joan Ametller, Burgos Porta i Sangenís i Vaqué.

'12 cellers-12 vins' engega el Club Enoturista 'Priorat Terroir'

'12 cellers-12 vins' engega el Club Enoturista 'Priorat Terroir'Priorat Enoturisme

tracking