Diari Més

Judicial

Passa a disposició judicial el detingut pel crim d'una prostituta a Valls

L'home entra a cara descoberta, rodejat d'agents policials

Entrada del detingut per la mort d'una prostituta de 47 anys a Valls, emmanillat, a cara descoberta i el cap acotxat, rodejat d'agents policials, als jutjats de Valls a dos quarts de deu del matí del 26 d'abril de 2016

mossos, homicidi, arrestat, jutjat, Valls, disposició, detingut, judicial, crim, prostitutaTorres N.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El detingut per matar a casa seva una prostituta la matinada de diumenge a Valls ha passat a disposició judicial aquest dimarts a dos quarts de deu del matí. Rodejat d'agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local, l'home, de 39 anys, ha entrat emmanillat, a cara descoberta, amb el cap acotxat i actitud tranquil·la. L'arrestat haurà de respondre davant la jutgessa pel crim.

Ell mateix es va lliurar a la policia després de matar la dona, ambdós de nacionalitat romanesa. Aquest dilluns a la tarda els Mossos el van portar al seu pis, situat en un vell edifici de la Muralla del Castell, a pocs metres de l'hospital de Valls, on es va cometre l'homicidi, per fer-hi una segona inspecció. La magistrada del jutjat número 2 de Valls porta la instrucció. No se'l considera, fins al moment, un cas de violència masclista.

La jutgessa pren declaració al detingut com a suposat autor d'un homicidi. A la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Valls, on ha passat la nit, l'home s'ha negat a declarar. Si bé es va personar de matinada a la comissaria de la Policia Local per informar del succés, minuts després de cometre's el crim, després ja no va voler declarar i no s'hauria mostrat col·laborador, segons fonts pròximes a la investigació.

Pel que fa a la víctima, era una dona de nacionalitat romanesa, de 47 anys, que exercia la prostitució. Va morir apunyalada amb un ganivet, que els Mossos tenen en disposició. No es coneix que la víctima tingui família a la zona, segons va informar l'alcalde de Valls, Albert Batet, el qual va afegir que potser caldria tractar-ho com un cas de violència masclista, donat que víctima i agressor es relacionaven des de feia un temps.

tracking