Diari Més

Calafell

Raúl Clavero i Aina Casal, guanyadors del concurs de cartes d'amor

Podeu llegir les dues cartes d'amor premiades ​S’hi havien presentat un total de 420 originals, xifra récord en tota la història d’aquest veterà certamen

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El concurs de cartes d’amor de Calafell, que enguany arribava a la 23a edició, ja té guanyadors. Raúl Clavero Blázquez, de Madrid, és el vencedor en la categoria sènior, amb la carta titulada'Cinco minutos más', iAina Casal Pelegrí, de 14 anys i de Barcelona, la guanyadora de la categoria júnior, amb la missiva'Quatre gotes comptades'.

S’hi havien presentat un total de 420 originals, xifra récord en tota la història d’aquest veterà certamen, que va sorgir de la iniciativa d’un desaparegut programa sobre llibres de l’emissora municipal Calafell Ràdio.

Els originals han arribat literalment d’arreu del món. N’hi havia d’Argentina, Cuba, Uruguai, Mèxic, Guatemala, Xile, Perú, Suècia, Puerto Rico, Equador, Costa Rica, Panamà, Paraguai, Colòmbia, El Salvador, Anglaterra, Estats Units, Alemanya, Itàlia o França. De l’Estat espanyol, hi ha hagut participants de Cantàbria, Euskadi, Galícia, Aragó, Andalusia, Castella i Catalunya.

El jurat ha estat format per Lluís Tetas, Carolina Rion, Serafina Badenas i Lola Escola: són un grup de filòlegs, periodistes, escriptors i bibliotecaris molt vinculats al certamen des de fa anys.

A continuació, podeu llegir les dues cartes d'amor premiades.

tracking