Diari Més

Societat

Cambrils busca pubilla i hereu

S'escolliran el 29 de maig, dins del Pregó de la Fira

Cambrils busca pubilla i hereu

Cambrils busca pubilla i hereuCedida - Ariadna Escoda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Festes de l’Ajuntament ha convocat una nova edició per l’elecció de la Pubilla i l’Hereu de Cambrils i les seves damisel·les i fadrí, així com de la Pubilla i Hereu Infantil.

La Pubilla i les seves Damisel·les, l’Hereu i el Fadrí, i la Pubilla i l’Hereu infantils, representaran el municipi en tots els actes i festes populars i tradicionals de Cambrils, durant tot un any, des del mes de juny de 2015, coincidint amb la Fira de Cambrils, fins al Pregó de la Fira de l’any 2016, a finals del mes de maig.

Enguany, coincidint amb els 50 anys de Pubillatge a Cambrils, i per tant, més que mai, des del Departament de Festes es vol animar a tots els joves i més petits de Cambrils a participar en aquest acte de cultura popular catalana i amb tanta tradició a la nostra vila, per tal que no es perdi.

Requisits

Els candidats a Pubilla i Hereu han de tenir entre 16 i 22 anys fets i han d’estar empadronats a Cambrils.

El 29 de maig, dins de l’acte del Pregó de la Fira, es realitzarà la selecció de la Pubilla, Hereu, Damisel·les i Fadrí. Durant aquest mateix acte es farà l’elecció de la Pubilla i Hereu infantils, en el qual es poden presentar nens i nenes que tinguin entre 6 i 9 anys.

El Departament de Festes obsequia al noi/s i noies escollits amb diversos obsequis, com són xecs de compra a les botigues associades de la UBC, activitats del programa Carretera i Manta i entrades per a Port Aventura. Enguany, com a novetat, la Pubilla i l’Hereu seran obsequiats amb una passi de temporada a PortAventura.

tracking