Diari Més

La pallassa Pepa Plana coordinarà Pallassos sense Fronteres a Tarragona

La ONG tindrà la seva seu a La Circoteca de Valls

La pallassa Pepa Plana coordinarà Pallassos sense Fronteres a Tarragona

La pallassa Pepa Plana coordinarà Pallassos sense Fronteres a TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pallassa Pepa Plana coordinarà la seu de Pallassos sense Fronteres (PsF) a Tarragona, que té la seu provincial a La Circoteca de Valls, segons que hainformat aquest centre artístic.

El Centre de Creació Circense La Circoteca de Valls serà a partir d'aquest any també la seu territorial de l'ONG Pallassos Sense Fronteres a Tarragona, cosa que permetrà que a partir d'aquest any, surtin expedicions d'artistes del Camp de Tarragona.

Pepa Plana serà una de les quatre coordinadores del centre, juntament amb Cris Guasoski, Dani Cercós i Delia Batet, tots ells artistes establerts a Tarragona i amb experiència a PsF.

«Cada any les donacions són més reduïdes i amb la creació d'una delegació ens serà més fàcil buscar a Tarragona el finançament necessari», assenyala Batet.

La delegació pretén captar nous socis, ser un punt d'informació i obrir vincles amb diferents ajuntaments per poder oferir gales i espectacles de pallassos i destinar la caixa a aquesta entitat benèfica.

La Circoteca de Valls és la seu de la companyia de circ Cia. Passabarret i disposa d'un espai obert al públic que el converteix en un punt idoni per a la delegació territorial i ha treballat als camps de refugiats de Jordània.

tracking