Diari Més

Educació

Prop de 800 infants i joves posen punt i final al Festival de Teatre Infantil i Juvenil del Baix Penedès

En total el festival ha acollit 31 representacions de 21 centres educatius de la comarca

Un total de 785 infants i joves de 21 centres educatius de la comarca del Baix Penedès han participat a la 38ena edició del Festival de Teatre Infantil i Juvenil del Baix Penedès. Durant els dies del festival s'han representat fins a 31 obres al Teatre Municipal Àngel Guimerà del Vendrell.

Festival de Teatre Infantil i Juvenil del Baix Penedès - 1Cedides

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El teatreva inundarel Teatre Municipal Àngel Guimerà del Vendrelldurant les dues primeres setmanes del mes d'abril. L'espaiva acollir, fins la passada setmana, la 38a edició del Festival de Teatre Infantil i Juvenil del Baix Penedès. Un total de 785 infants i joves de 21 centres educatius de la comarca, d'entreels 3 i fins als 18 anys,van representar fins a 31 obres teatrals.

El festival respon a una proposta sòlida de treball en català a les aules i el fet de participar-hi proporciona al professorat la possibilitat d’utilitzar una eina pedagògica molt potent per a la millora en el desenvolupament de les habilitats expressives oral, corporal, emocional i artística del seu alumnat, refermant l’hàbit i el valor del treball en equip. Fer teatre també permet treballar la convivència al centre educatiu tot valorant l’esforç de cadascú

tracking