Diari Més

Cultura

El Baix Penedès es prepara per viure Sant Jordi

Un total de vuit autors locals presentaran les seves novetats.

Lloms de llibres com el darrer d'Empar Moliner, Carles Capdevila o algunes de les edicions commemoratives amb motiu del 700 aniversari de la mort de Ramon Llull exposats en una llibreria el 21 d'abril de 2016 (horitzontal).

llibre, Carles Puigdemont, personalitats, Carme Forcadell, recomanar, Sant JordiVioleta Gumà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com és tradicional la Diada de Sant Jordi és un dia molt especial, on les roses i els llibres són els principals protagonistes. Per aquest motiu, molts dels ajuntaments, durant la vigília i dissabte dia de Sant Jordi, celebraran diferents actes per commemorar-ho i aprofitaran també per presentar llibres d’autors locals.

Aquí us deixem un recull de la comarca del Baix Penedès i les seves novetats bibliogràfiques:

Divendres 22 d’abril

- Arboç:

a les 19.30 hores a l’Auditori Municipal es presentarà el llibre “Salms d’avui” recopilat per Mossèn Ricard Cabré, exrector de parròquia i fill adoptiu de la Vila. Serà presentat per l’actual rector Mossèn Lluís Noguero i comptarà amb la presència del mateix Ricard Cabré. Els arbocencs Rosa Maria Montaña i Joan Vallès recitaran alguns salms, i l’Albert Romaguera en cantarà un.

- Banyeres del Penedès:

a les 19 hores al Centre Cívic Ernest Lluch es farà la presentació del llibre “La Font de la Canya, guia arqueològica. Un centre de mercaderies a la cossetània ibèrica” de Dani López, David Asensio, Rafel Jornet i Jordi Morer. Serà presentat per Dani López, un dels autors i arqueobotànic.

- La Bisbal del Penedès:

a les 20 hores a l’Auditori del Centre Municipal de Cultura es farà la presentació del llibre “Diuen…” que edita l’ajuntament en conjunt amb el de Llorenç. És un llibre amb textos de la llorencenca Nati Soler i fotografies del bisbalenc, ja difunt, Josep Vallés.

- Cunit:

a les 18 hores a la Biblioteca Municipal Marta Mata acull la presentació del llibre "Transito", de l'Ian Bermúdez i el David Cantero, i anirà a càrrec del seu autor, l’Ian Bermúdez.

- Calafell:

a les 19.30 h. a Disco Vip’s es farà la presentació del llibre “100 Millions, Baby”, de Montse Solé. Serà a càrrec de la seva autora, i com a convidats d’honor, els actors Joel Minguet i Màrius Hernández

Dissabte 23 d’abril

- Calafell:

A les 19 hores al centre cívic Cinema Iris es farà la presentació del llibre “Calafell, et voldríem diferent...”, d’Albert Tapias a càrrec del seu autor.

- De 16 a 20 hores al Port de Segur de Calafell, l’autor Jorge Delgado estarà signant el seu últim llibre “Un paseo por la vida”.

-Vendrell:

a les 12.30 hores a la Biblioteca Pública Terra Baixa es farà la presentació del llibre “El Vendrell.14. El tricentenari 1714-2014”.

Primera edició de la Trobada literària i artesanal de Sant Jordi

Com a actes destacats cal remarcar que, al Port de Segur de Calafell d’11 a 13.30 hores i de 16 a 20 hores, es farà la primera edició de la Trobada literària i artesanal de Sant Jordi, en la qual s’oferiran lectures, actuacions musicals, intercanvi de llibres, venda de llibres de segona mà, activitats per als més petits, un taller de creació literària, entre moltes altres activitats.

tracking