Diari Més

Constantí

L'AEQT celebra a Constantí l'Assemblea General

L'empresa local Sarpi Veolia s'ha sumat quest any a l'associació

L'AEQT celebra a Constantí l'Assemblea General

L'AEQT celebra a Constantí l'Assemblea GeneralCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les 33 empreses que conformen l’Associaciació Empresarial Química de Tarragona s'han citat aquest dimecres a latarda a la Vil·la Romana de Centcelles, on s’ha celebrat l’Assemblea General. Aquest espai ha estat l’escollit per l’Ajuntament de Constantí, que ha acollit la trobada de directius de la indústria química per primera vegada. L’alcalde,Òscar Sánchez ha rebut els membres de l’Assemblea de l’AEQT i els ha donat labenvinguda. En el seu parlament Sánchez ha mostrat el compromís amb el sector i el progrés econòmic que aquest comporta al territori.

Ja en l'assemblea,Jesús Loma-Ossorio, en l'informe de presidència, ha fet balanç de l’any anterior, destacant el paper dels membres de les diferents comissions de treball, que dediquen part del seu temps professional als projectes mancomunats de sector. Loma-Ossorio ha donat també la benvinguda a l’empresa Sarpi Veolia, amb seu a Constantí, i que s’ha sumat als membres de l’Associació en aquest any 2016.

Al discurs del president l’han seguit els informes de direcció general, les comissions de treball i altres entitats relacionades amb l’activitat en el sector químic, com són Aitasa, els Parcs Químics de Seguretat o ChemMed. Abans de finalitzar l’assemblea, s’ha fet la presentació dels comptes anuals del 2015, tancats i auditats.

La jornada ha acabat amb una trobada informal en el mateix recinte de Centelles, on els membres de l’Assemblea de l’AEQT han compartit una estona amb l’alcalde, novament, i els membres de l’equip de govern de l’Ajuntament de Constantí.

tracking