Diari Més

BCN World

Puigdemont creu que «probablement» no caldrà una consulta sobre BCN World perquè hi haurà acord

El president veu «a prop» un pacte bo per a tothom

Solar gegant on es construiria el BCN World, als peus del Port Aventura.

El Parlament debatrà la setmana que ve sobre la possible derogació de BCN WorldCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha afirmat que «probablement»la consulta sobre el Consorci Recreatiu i Turístic (CRT), l’antic projecte de BCN World, no farà falta perquè hi ha un esforç per arribar a un acord. En la roda de premsa per explicar el pla de govern, Puigdemont ha defensat que la revisió del projecte s’està madurant«de manera molt correcta» i ha augurat que està«a prop» d’un bon acord per a tothom. «Si no fa falta perquè tenim un acord, no cal complicar-ho més», ha afegit després que el passat febrer anunciés que el Govern es plantejava fer una consulta per decidir si tirava endavant el projecte. Tot i així, ha volgut treure importància a la possibilitat que no hi hagi un acord sobre aquesta qüestió: «Si s’ha de fer la consulta ens posarem d’acord amb la data i l’àmbit», ha assegurat.

Puigdemont ha afirmat que l’executiu està treballant«molt intensament» en la revisió de BCN World i ha celebrat que «tothom s’ha mogut i en la direcció correcta». «Jo diria que hem arribat molt enllà en la revisió i l’impuls i crec que ens permetrà, com diu Junqueras, que això es faci bé. Estic convençut que es farà i es farà bé», ha refermat.

El pla de govern presentat aquest dimarts inclou la revisió del projecte recreatiu però no concreta en quins termes ni estableix cap calendari.

tracking