Diari Més

Turisme

La Costa Daurada promociona la destinació a diferents ciutats russes

Salou, Cambrils, Vila-seca-La Pineda, junt amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, promocionen l’oferta turística en un dels seus principals mercats emissors

La Costa Daurada és el territori català on menys creix la recaptació de la taxa turística durant el 2015

La Costa Daurada és el territori català on menys creix la recaptació de la taxa turística durant el 2015Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Representants del sector turístic de la Costa Daurada, conjuntament amb els patronats de turisme de Salou, Cambrils, Vila-seca-La Pineda, i la Diputació de Tarragona, estan duent a terme aquesta primavera una sèrie de roadshows a Rússia, un dels països emissors que més turistes aporten a la Costa Daurada, per promocionar aquesta zona en el mercat rus. Un roadshow és una acció comercial en la que una empresa o destinació o ambdues visiten diferents ciutats i realitzen presentacions de producte davant de les agències de viatges locals.

Els roadshows han visitat les ciutats de Niznhi Novgorod, Kaliningrad, Ekaterinburg, Sant Petersburg, Moscou, Kazan, Samara, Perm i Toliatti , i també Kiev a Ucraïna, i en ell participen, a part dels patronats de turisme en representació de l’oferta de les destinacions, empreses arrelades a la Costa Daurada com PortAventura World; Ohtels; 4R Hotels; Best Hotels; Estival Group; el Grup Reside, Grup Four Elements, i l’hotel Tryp Port Cambrils. Aquestes accions comercials s’han organitzat de forma conjunta amb els principals touroperators russos que treballen a la Costa Daurada com Natalie Tours, Coral, Anex, TezTour i el grup TUI. Enguany el conjunt dels TTOO programaran unes 15.000 places entre (Coral Travel, Anex i Pegas).

Les perspectives amb el mercat rus per aquest estiu són més positives que l’any passat. La sensació de poca seguretat a destinacions competidores i atractives pels russos com són Egipte o Turquia han situat de nou la Costa Daurada com un destí que ofereix tot el que el turista rus valora: seguretat, comoditat, bon clima, i, sobretot, una oferta d’oci adaptada a qualsevol tipus de visitant. Tanmateix, la crisis econòmica que afecta l’economia russa no ha agafat desprevingut al turista rus, que ha adaptat les seves despeses diàries a poder fer un viatge al període estival tot i que s’ha tornat més susceptible al preu del que era abans, el que implicar que moltes reserves són més tardanes que en anys anteriors.

Pel que fa la capital, Moscou, existeixen diversos vols directes Barcelona, regulars i charters, i sobretot 3 vols setmanals a l’aeroport de Reus. Les altres ciutats russes visitades ofereixen connexió aèria directa a Catalunya especialment durant la temporada alta que es perllonga des de maig fins a octubre.

tracking