Diari Més

Festa Major

La Canonja celebra la sisena Festa de la Municipalitat

Els actes tindran lloc fins el proper diumenge 17

La Canonja celebra la sisena Festa de la Municipalitat

La Canonja celebra la sisena Festa de la MunicipalitatAjuntament de la Canonja

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 15 d'abril del 2010, la Canonja va aconseguir la municipalitat perduda i des d'aleshores commemorala data amb la Festa de la Municipalitat.Així doncs, aquest divendresel seguicide la corporaciósurtpels carrers del municipi, acompanyat pelsgegants Bià i Esperança i pels Diables de la Canonja. En acabar, tindrà llocunbrindis popular i unaballada de sardanes amb la Cobla Cossetània. Durant tot el matí també hi haurà jocs amb elements reciclats a càrrec de Guixot de 8.

A les 7 de la tarda, al Castell de Masricart, s'inaugural'exposició de pintura'Tres persones: tres inquietuds comunes', amb David Bitel, Tito Figueras i Juan Ramírez. L'exposició es podrà visitar fins el 29 d'abril en l'horari habitual de la biblioteca.A la nit arriba el torn de la música jove amb el Sebastival.El Poliesportiu de la Canonja acull l'actuació de 'Vergüenza Ajena' a partir de les 11 de la nit, i una sessió de Dj's que s'allargarà fins les 5 de la matinada.

El dissabte segueixenels actesamb un espectacle infantil a la sala d'actes de l'Escola la Canonjaa les 6 de la tarda, i a la nit serà el torn per unball amb l'orquestra Venus, al Poliesportiu municipal. Diumenge es posaràpunt i final a la sisenaFesta de la Municipalitat amb la tradicional paella popular, que cada any convoca a centenars de canongins al Poliesportiu. A la tarda, el Club Ciclista la Canonja organitza el II Trofeu ciclista'15 d'Abril'.

tracking