Diari Més

BCN World

Granados demana «celeritat» per tirar endavant BCN World

Pere Granados assegura que dóna «marge de confiança» al Govern perquè creu que «ho farà bé aquesta vegada»

Solar gegant on es construiria el BCN World, als peus del Port Aventura.

El Parlament debatrà la setmana que ve sobre la possible derogació de BCN WorldCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha demanat aquest dijous que es treballi amb «celeritat»per tirar endavant el projecte del Centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou, més conegut com a BCN World i ha apuntat que donen«marge de confiança»al Govern perquè«ho farà bé aquesta vegada». També ha assegurat que no el preocupa la redimensió del projecte perquè ha considerat que s'ha d'adaptar a l'oferta real que hi ha actualment damunt la taula, amb dos operadors. «L'actual pla director és un pla director que preveu els màxims», ha detallat Granados, que ha dit que no el preocupa«si ha de ser més petit»mentre sigui viable pel territori. L'alcalde de Salou ha fet aquestes declaracions després de la reunió amb els agents del territori per parlar de les darreres informacions sobre BCN World i el posicionament del territori.

Sobre el nou pla director pendent d'aprovar, Granados confia que es faci amb rapidesa perquè molts tràmits«ja estan avançats»a partir de l'anterior PDR i ha dit que «això ja és una realitat». «El Govern necessitarà un marge de temps», ha explicat, però ha afirmat que «aquesta vegada ho farà bé» i no hi haurà problema perquè es mantenen contactes amb els operadors. «Potser a finals d'estiu o a l'octubre podríem tenir alguna notícia i si les coses es compliquen molt, a finals d'any», ha predit.

En tot cas, Granados ha insistit que els terminis els ha de marcar el Govern però ha sol·licitat que siguin«ràpids». «No volem que es perdi el temps», ha dit. Amb tot, ha recordat que hi ha operadors, com Hard Rock i el seu col·laborador Melco, que estan preseleccionats a altres destinacions turístiques, com Xipre. «No volem que es cansin», ha afegit el batlle, que també ha celebrat que «ja ningú parla»de la consulta que es volia impulsar perquè el territori es pronunciés sobre el projecte.

D'altra banda, sobre la redimensió que es contempla al pla director, Granados ha explicat que abans hi havia quatre operadors i ara n'hi ha dos i per això s'ha d'adaptar el projecte a aquests dos. «No em preocupa», ha afirmat l'alcalde de Salou, que ha demanat que el nou projecte sigui«aprovat»i «vegem com comencen a treballar les màquines».

L'alcalde de Salou ha dit que els agents del territori reunits han expressat el suport al vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, que va manifestar que treballava per un projecte«d'èxit»del CRT, però demanen«celeritat»per implantar el projecte al territori, que «demanda llocs de treball i la reactivació de l'economia».

A la reunió hi han assistit membres de PIMEC, CEPTA, FECAM, FEHT, l'Associació Hotelera de Salou, Cambrils, La Pineda i l'Associació Empresaris Zona Turística Salou, a més de CCOO i UGT.

tracking