Diari Més

Policial

Dos detinguts per cometre robatoris amb força en masies de la Conca de Barberà

La detenció s'ha efectuat a Roda de Berà en operatiu conjunt dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local del municipi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Roda de Berà van detenir entre l’1 i 2 d’abril, dos homes de 19 i 20 anys, un de nacionalitat espanyola i l’altre marroquina, tots dos veïns d’Arenys de Munt (Maresme), com a presumptes autors de tres delictes de robatori amb força a interior de domicili.

Els fets es remunten a principis del mes de març quan, durant un control preventiu de robatoris que s’havia muntat a la Conca de Barberà, es va aturar un vehicle que transportava nombrós material de dubtosa procedència.

Davant la sospita que part d’aquest material pogués estar sostret es va comissar preventivament per esbrinar el seu origen.

Dies després ens van denunciar un robatori amb força en una segona residència situada a la partida Estepà de l’Espluga de Francolí. Segons la víctima, entre els objectes sostrets n’hi havia algun que els mossos havíem intervingut preventivament dies abans.

Per aquest motiu, el passat 15 de març, es va detenir a les dues persones que dies abans es van identificar mentre transportaven algun dels objectes denunciats.

Els detinguts van quedar en llibertat després de passar a disposició judicial.

La investigació va continuar oberta per tal d’esbrinar si els detinguts podien estar implicats en altres robatoris comesos en la mateixa zona.

Durant els següents dies, es van rebre tres noves denúncies per robatoris amb força, de similars característiques, comesos en segones residències de la mateixa zona. Els denunciants van reconèixer objectes de la seva propietat entre els intervinguts a principis del mes de març.

Finalment, el passat 1 d’abril els mossos d’esquadra de la comissaria d’El Vendrell van localitzar i detenir un dels dos lladres a la zona del barri marítim de Coma-Ruga. L’endemà, 2 d’abril, la Policia Local de Roda de Berà (Tarragonès) va localitzar i detenir el segon implicat

Els detinguts van passar a disposició judicial l’endemà de la seva detenció a disposició judicial davant del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 5 del Vendrell.

tracking