Diari Més

Mont-roig tanca l'exercici del 2015 amb un superàvit de 4,5 milions d'euros

Els diners es destinaran a inversions previstes per aquest any

Mont-roig tanca l'exercici del 2015 amb un superàvit de 4,5 milions d'euros

Mont-roig tanca l'exercici del 2015 amb un superàvit de 4,5 milions d'eurosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp tanca el 2015 amb un superàvit de 4.534.161,88 euros. Així s'ha posat de manifest en la liquidació de l'exercici del 2015 que es va aprovar en la sessióplenàri celebrada aquest dimecres. En el ple també es va acordar la incorporació d'aquest romanent de tresoreria al pressupost municipal del present exercici anual.

Segons han explicat fons del’equip de govern, aquesta situació permetrà engegar inversions diverses com la millora de l’enllumenat del municipi, de la Casa de Cultura, dels equips informàtics pel Centre polivalent, l’ampliació de les pistes de bitlles, la dotació d’un sistema de detecció d’incendis a l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca, unes reformes a les oficines municipals de Miami Platja o l’elaboració d’un pla estratègic pel municipi, entre d’altres.

Els grups a la oposició han demanat més informació sobre algunes de les inversions que es proposen fer i han qüestionat aspectes com la presentació de les inversions sense esperar el resultat del Pla d’Acció Municipal. L’alcalde Fran Morancho ha explicat que es tracta de demandes que fa temps que estan damunt de la taula, que moltes apareixen al PAM i que per avançar en el procés s’ha decidit tirar-les endavant.

Nova regidora

El plenaritambéva formalitzarla presa de possessió d’Annabel Garcia Echevarria com a regidoria del grup municipal de CiU. La nova regidorava prometreel càrrec per imperatiu legal i va afegirla fórmula proposada el passat mes de juny per l’AMI (l’Associació de Municipis per la Independència) per donar suport al procés. Acte seguit, l'Alcalde li va ferentrega del pin amb l'escut de l'Ajuntament de Mont-roig delCamp que tenen tots els regidors. Annabel Garcia substitueix enel càrrec al fins ara regidor de CIU Manuel Andreu Ruiz.

tracking