Diari Més

Les obres d'asfalt de les muralles s'iniciaran el proper 18 d'abril

Les obres s'executaran per trams per minimitzar les molèsties de circulació de la ciutat

Les obres d'asfalt de les muralles s'iniciaran el proper 18 d'abril

Les obres d'asfalt de les muralles s'iniciaran el proper 18 d'abril

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El proper dilluns dia 18 d’abril s’iniciaran les obres de reparació del ferm de les muralles, en unes obres que el Ministeri de Foment executarà per trams. L’Ajuntament de Valls i el ministeri han acordat el calendari de les actuacions i la seva execució per trams per minimitzar les molèsties sobre la circulació general de la ciutat. D’aquesta manera, el calendari dels treballs d’asfaltat i els talls de trànsit serà el següent:

El dilluns dia 18 d’abril, s’asfaltarà la muralla de Sant Antoni (entre el Portal Nou i Carrer Miralbosc)

El dimarts dia 19 d’abril, el carrer Jaume Huguet i la Muralla del Castell (entre el carrer Jacint Verdaguer i la plaça de Sant Francesc)

El dijous dia 21 d’abril, les muralles de Sant Francesc i del Carme (entre les places de Sant Francesc i el Portal Nou)

i finalment, el divendres dia 22 d’abril, es repararà el ferm i s’asfaltarà la cruïlla de la carretera de Tarragona amb la carretera d’Alcover.

El dimecres dia 20 d’abril no es realitzaran obres, amb l’objectiu de no afectar la celebració dels mercats de la verdura i la roba.

Durant totes les obres es mantindran oberts els cinc pàrquings públics situats a l’entorn de les Muralles. Així, tan els pàrquings públics del Barri Vell, Pati, Sant Francesc, Cooperativa i Hort del Carme es mantindran oberts per garantir al màxim l’accessibilitat al Barri Antic. Només s’ha previst el tancament un dia de l’aparcament de la Cooperativa, en concret el dijous 21 per l’asfaltat de les muralles del Carme i de Sant Francesc.

La resta de dies, la totalitat dels aparcaments romandran oberts, tot i que amb alguns canvis puntuals pel que fa als accessos quan es realitzin obres en el seu tram de muralla més proper. D’aquesta manera, el dilluns 18, al pàrquing del Barri Vell s’hi podrà accedir a través del carrer de la Candela, mentre que la sortida s’efectuarà, com ara, per la mateixa muralla de Sant Antoni, però en direcció única cap al Portal Nou. El dijous dia 21, quan s’asfaltaran les muralles del Carme i de Sant Francesc, l’aparcament de l’Hort del Carme estarà obert, tot i que amb un únic accés pel carrer del Progrés.

Tot i que les obres per trams s’han planificat amb l’objectiu d’afectar el mínim al trànsit general de la ciutat i evitar molèsties, es demana que en la mesura del possible es redueixi l’ús del vehicle privat. Durant tota la setmana, la Policia Local reforçarà el seus serveis.

Les obres de millora del ferm de les Muralles s’executen després del compromís assolit per la demarcació de Carreteres del Ministeri de Foment amb l’Ajuntament. Amb l’asfaltat, es millorarà l’asfaltat d’aquestes vies internes de gran importància per a la circulació i mobilitat general de la ciutat, corresponent a una part dels antics trams de les antigues travesseres de la carretera N-240 que encara són titularitat de Foment. Un cop s’executin les obres, les antigues travesseres passaran a ser de titularitat municipal com a vies plenament urbanes.

tracking