Diari Més

El Campionat de Paintball acull més de 5.000 espectadors

Un equip rus ha estat el guanyador de la competició

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 1.000 jugadors, provinents de 29 païsosd'Europai dividits en 147 equips diferents, s'han vist les cares aquest cap de setmanaal torneig europeu de Paintball'Millenium Series', que ha tingut lloc al Complex Esportiude Futbol de Salou. L'equip guanyadorha estat un grupprovinent de Rússia, que s'ha desfet de la resta de rivals arribant finsla final de diumenge.

Més de 5.000 espectadorss'han acostat a les instal·lacionsdurant tot el cap de setmana, per gaudir de les partidesde Paintball. A l'entorn del Complex s'han montattot de carpes i estands que ha acollit botigues i establimentsespecialitzats, per tal que els aficionats poguessin adquirir els productes que desitgessin.Alemanya, Rússia, Anglaterra i França són els països que han agrupat el nombre més gran de participants, però també s’hi han poguttrobar alguns espanyols procedents de Galícia, Múrcia, Gandia i tres equips d’un club de Paintball lleidatà.

Aquesta ha estat la primera de les quatre proves anuals amb les quals compta la 'Millennium Series'. Les següentstindran lloc a París,Bitburg (Alemanya) i Londres.

Més de 5.000 espectadors s'han apropat a Salou per veure el Campionat Europeu de Paintball

Més de 5.000 espectadors s'han apropat a Salou per veure el Campionat Europeu de PaintballCedida

tracking