Diari Més

Sant Jordi

Alumnes dels instituts de Cambrils recomanaran llibres en una marató de 'booktubers'

L'activitat està organitzada per la Biblioteca Municipal del municipi

Alumnes dels instituts de Cambrils recomanaran llibres en una marató de 'booktubers'

Alumnes dels instituts de Cambrils recomanaran llibres en una marató de 'booktubers'Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La BibliotecaMunicipal de Cambrils ha ampliat la seva ofertad'actes per al mes d'abril amb noves activitatsconfirmades que omplen un calendari ple d'activitats per a totes les edats.

Entre aquestes noves incorporacions destaca una marató de booktubers, on alumnes de diferents instituts de Cambrils faran recomanacions en vídeo de lectures que els han agradat. Aquestes recomanacions es podran visualitzar al canal youtube de la Biblioteca, i tindran lloc el proper divendres 22 d’abril entre les 10 i les 13 hores, a la mateixa Biblioteca.

Tertúlia literària

També cal destacar la tertúlia literària amb Sílvia Llorente, que tindrà lloc el dilluns 18 d’abril, a les 17 hores. Aquesta activitat servirà per comentar la seva novel·la ‘Un rellotge amb dues inicials’, obra guanyadora del Premi de Novel·la Curta de Lectura Fàcil 2012. Es tracta d’una nova sessió del club de lectura fàcil. A la novel·la, el protagonista emprèn una recerca del passat del seu pare desaparegut durant la Guerra Civil amb l’ajuda de la seva veïna interessada per conèixer més de la història.

L’autora, nascuda a Barcelona l’any 1957, és llicenciada en psicologia i va treballar en l’ensenyament públic. Ha guanyat diversos cops el Premi de Recitació Ciutat d’Igualada i, actualment, es dedica a la narració de contes, el doblatge, recitals de poesia i coordinació de clubs de lectura.

Grups de conversa en anglès

Després de la bona acollida de la primera sessió d’English Exchange el passat 1 d’abril, està previst que el dia 29 se’n celebri una nova sessió de la mà d’Eva Escolà Sanromà. Es tracta d’un grup de conversa en anglès, per a majors de 18 anys, amb una durada de 45 minuts, que es realitza en divendres alterns. Per poder-hi participar cal inscriure’s prèviament.

Diada deSant Jordi

Per celebrar la Diada de Sant Jordi, la Biblioteca ha programat un taller de creació de roses, dracs i targetes de felicitació. Aquest taller serà el dimecres 22 d’abril, a les 17 hores, a la Biblioteca Municipal. Es tracta d’una activitat infantil inclosa al programa ‘Dies de llibres 2016’. També el mateix dia 22, però en aquest cas a les 18:30 hores a la sala d’actes del Casal-Biblioteca es representarà el conte teatralitzat ‘La gran fàbrica de les paraules’ amb La Tequeta. Posteriorment, els alumnes de l’Escola de Música i Dansa de Montbrió del Camp interpretaran el musical ‘La ventafocs de Roald Dahl’s’. Per acabar la tarda es podrà degustar coca, cava i cacaolat per als infants.

tracking