Diari Més

Un conte musical i visites teatralizades, noves activitats del Museu Pau Casals

L'equipament continua amb les activitats familiars durant el mes d'abril

Un conte musical i visites teatralizades, noves activitats del Museu Pau Casals

Un conte musical i visites teatralizades, noves activitats del Museu Pau CasalsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Museu Pau Casalsorganitza diverses activitats familiars per aquest mes d'abril.El proper diumenge dia 17 d’abril a les 12h del migdiaacollirà una vegada més una activitat familiar, en aquesta ocasió destinada a infants de 3 a 10 anys. 'Des d’aquell dia els clarinets són negres' és un conte musical que ens explica com la lluna, en una d’aquelles nits en les que desapareix del cel, amb els seus raigs de llum ocults va arribar al balcó d’un artesà que construïa clarinets. I la màgia va aparèixer a través de la música de Scott Joplin, de Mozart i de Rossini.

El diumenge següent dia 24 d’abril, també a les 12h del migdia hi ha programada una visita teatralitzada, una tipologia de visita que el Museu Pau Casals va estrenar l’estiu passat i que des d’aleshores ha tingut molt bona acollida per part del públic assistent, esgotant totes les places per a cada una de les sessions que han realitzat. Una vegada més doncs, el Ramon, pescador de Sant Salvador, i la Maria, la minyona de la Vil·la Casals, ens explicaran durant una hora i mitja, a través d’anècdotes i històries curioses, els racons preferits del Mestre i la història del barri marítim de Sant Salvador.

Promocions per Sant Jordi

Així mateix, els visitants que vulguin acostar-se al museu el cap de setmana de Sant Jordi podran gaudir d’un 50% de descompte en el preu de l’entrada general i un 10% de descompte en el preu de venda dels llibres i CD de la botiga. El dissabte dia 23 d’abril el museu estarà obert de 10 a 14h i de 16 a 19h i el diumenge dia 24 ho estarà de 10 a 14h.

El conte musical té un cost de 3€ (adults i nens) i la visita teatralitzada 8€ els adults i 5€ els nens a partir de 8 anys.

tracking