Diari Més

La Mostra de la Canana, aperitiu de les jornades gastronòmiques a la Torre

Els 13 restaurants participants van oferir ahir, als Jardins de Cal Bofill, tot un seguit de tapes on l’ingredient principal era la canana

La Mostra de la Canana, aperitiu de les jornades gastronòmiques a la Torre

La Mostra de la Canana, aperitiu de les jornades gastronòmiques a la TorreAnna F. / Aj. Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La canana, un cefalòpode, de cos allargat, semblant al del calamar, molt conegut a la cuina tradicional però desconegut per al gran públic, era ahir l’ingredient principal de la mostra que van oferir els 13 restaurants de Torredembarra que participen, del 14 d’abril a l’1 de maig, en les jornades gastronòmiques a través de les quals es vol posar en valor aquest producte.

Tàrtar de cananes, cananes amb patates, risotto de cananes, suquet de cananes, all cremat de cananes, caldereta de cananes, fideus negres amb cananes i cloïsses, cananes amb la seva tinta, guisat de cananes... Són algunes de les tapes que es van poder degustar ahir als Jardins de Cal Bofill en la Mostra Gastronòmica de la Canana, un tast popular del que després és podrà trobar el públic en general als menús dels restaurants. De fet, aquesta és una de les novetats de les Jornades Gastronòmiques de la Canana, que arrencaran dijous.

Els establiments participants oferirà diferents menús durant aquests dies, amb un element comú: la canana, i amb preus que oscil·len entre els 19,5 i els 26 euros. Entre els comensals, el 9 de maig es realitzarà un sorteig de 15 menús gastronòmics per a dues persones als restaurants participants.

Els establiments participants són: Al Capone da Franco, Cal Coco, Can Gla, Clamar, Di Napoli, El Capitán, El Vaixell, Hostal Coca, L’Avi Vitali, La Cuina d’en Basili, La Serra, La Sirga, Pizpaz, Roda i Saona.

Durant la mostra, que va registrar un gran èxit de públics, els petits van poder gaudir també d’un taller de cuina i activitats infantils.

Les Jornades Gastronòmiques de la Canana de Torredembarra són una iniciativa de la Regidoria de Turisme i la Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats.

tracking