Diari Més

Cultura

El Morell convoca un concurs literari per celebrar Sant Jordi

La iniciativa s'adreça a infants joves que estiguin cursant primària o secundària

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Biblioteca Municipal del Morell convoca, per segon any consecutiu, el Concurs Literari Sant Jordi del Morell, l’objectiu del qual és promoure la creació literària a través de la realització de diferents relats, així com fomentar tant la lectura com l’escriptura entre els infants i joves del municipi.

En aquesta ocasió, el concurs consta de dues modalitats, ja que els participants podran escollir entre redactar una poesia o un text en prosa, amb una extensió màxima d’una i dues cares d’un foli, respectivament. En ambdós casos, la temàtica dels escrits és lliure, de manera que els joves literats podran alliberar tota la seva imaginació i creativitat a l’hora de donar forma als seus textos.

Aquesta iniciativa cultural s’adreça als infants i joves del municipi que cursin educació primària o secundària, els quals participaran en una de les cinc categories previstes per l’organització: els infants d’educació primària es dividiran en les categories A (1r i 2n), B (3r i 4t) i C (5è i 6è); mentre que els alumnes de secundària ho faran en les categories D (1r i 2n) i E (3r i 4t).

L’organització recorda que, a fi de garantir la imparcialitat en el veredicte del concurs, tots els textos presentats hauran d’anar signats amb un pseudònim i sense el nom real, a més de ser lliurats en un sobre tancat entre el 18 i el 21 d’abril, a la Biblioteca Pública del Morell, de 17 a 20 hores.

Finalment organitzadors, joves escriptors i demés públic assistent es trobaran el 23 d’abril a la Rambla Joan Maragall per, a partir de les 18 hores, celebrar l’acte de lectura dels textos i el posterior lliurament de premis als guanyadors de cada categoria.

L’abril, mes de la cultura per excel·lència

D’altra banda cal recordar que aquest mes d’abril, i després d’unes setmanes de parèntesi, torna l’activitat de la programació d’hivern-primavera al Teatre Auditori morellenc. En concret, ho farà amb una doble proposta: el dissabte 16 d’abril, a les 21 hores, amb l’espectacle musical Flamenkids; i el diumenge 24 d’abril, a les 18 hores, serà el torn per al teatre, amb la representació de l’obra “You say Tomato”. En ambdós casos, les entrades anticipades es troben ja a la venda, al preu de 3 i 5 euros, respectivament. El mateix dia dels espectacles també es podrà adquirir localitats, a 5 i 8 euros, respectivament.

tracking