Diari Més

Vilallonga del Camp

Vilallonga aprova una moció del PP en suport a les diputacions

El portaveu popular, Valentí Gené, assenyala «sense el suport la Diputació de Tarragona el nostre municipi no podria realitzar alguns actuacions o oferir alguns serveis»

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'últim ple de l'Ajuntament de Vilallongaha aprovatuna moció presentada pel Partit Popular en defensa de les diputacions provincials. El portaveu del PP, Valentí Gené, ha assenyalat que «estem molt satisfets per l’aprovació de la moció en defensa de les diputacions provincials, malgrat l’abstenció de Vilallonga Pot Més, especialment perquè el nostre municipi rep una gran ajuda per part de la Diputació de Tarragona, sense la qual no es podrian realitzar algunes actuacions o oferir determinats serveis». En aquest sentit, Gené ha recordat que «en els darrers anys, les subvencions del Pla d’Acció Municipal han permés que Vilallonga hagi pogut afrontar despesa corrent del consistori o el manteniment del consultori mèdic local, així com la millora d’alguns carrers del municipi, la xarxa d’aigua corrent, el clavagueram o alguns edificis municipals».

El mateix ple ha aprovatper unanimitatla moció d'adhesió ala Declaració Universal sobre els Arxius, presentada per CDC i aprovada perunanimitat. En aquest sentit, però, Valentí Gené ha lamentat que «malgrat aquesta aprovació, l’equip de govern, format per Esquerra i Vilallonga Pot Més, van amortitzar la plaça d’arxivera municipal deixant desatès el servei de l’Arxiu Municipal». És per això, que des del PP es demana que «els partits del govern siguin coherents amb el seu suport a la Declaració Universal sobre els Arxius i es recuperi la plaça d’arxivera per tal de donar el servei que l’Arxiu Municipal de Vilallonga mereix i es pugui fer el manteniment necessari per a la conservació dels arxius».

tracking