Diari Més

La pintura inunda Salou

La competició europea de Paintball 'Millennium Series' reuneix més de 1.000 jugadors aquest cap de setmana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els millors jugadors de Paintball d’Europa es reuneixen aquest cap de setmana al Complex Esportiu Futbol Salou per disputar un dels quatre tornejos anuals de la ‘Millennium Series’, el campionat europeu d’aquesta disciplina. Un total de 147 equips, procedents de 29 països, que agrupen més de 1.000 jugadors i jugadores, participen en el campionat. Alemanya, Rússia, Anglaterra i França són els països que agrupen el nombre més gran de participants, però també s’hi poden trobar alguns espanyols procedents de Galícia, Múrcia, Gandia i tres equips d’un club de Paintball lleidatà. «Però aquesta modalitat encara és més coneguda a la resta d’Europa que aquí a Espanya», expliquen des de l’organització.

Cada partida dura quinze minuts. Un total de cinc jugadors per equip, que s’enfronten en un camp ple d’obstacles, han d’intentar arribar a la banda contrària per pitjar un pulsador i guanyar, així, un punt. Pel camí han de matar els contrincants encertant-los amb les boles de pintura, mentre els àrbitres s’asseguren que, quan el jugador és tocat, es retira de la jugada. Un cop completades les fases prèvies, a partir de diumenge comencen les fases finals, que reuniran els equips més potents de tot Europa.

La ‘Millennium Series’ és la competició mundial de Paintball, i consta de quatre tornejos anuals. El de Salou és el primer d’aquest 2016, i els seguiran els campionats de París, Bitburg (Alemanya) i Londres.

La pintura inunda Salou

La pintura inunda SalouElena Pedrola

tracking