Diari Més

Successos

Hospitalitzat un lleidatà de 18 anys després de patir una brutal pallissa a La Pineda

La víctima, que va quedar inconscient, fa 10 dies que està ingressat Va rebre un cop de pilota al cotxe i, al recriminar-ho a uns joves, el van agredir amb gran violència

Hospitalitzat un lleidatà de 18 anys al patir una brutal pallissa a Salou

Hospitalitzat un lleidatà de 18 anys al patir una brutal pallissa a SalouACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fa deu dies que un lleidatà de 18 anys està hospitalitzat després de patir una brutal pallissa a La Pinedael Diumenge Sant a la matinada, el passat 27 de març. Els fets van tenir lloc en una zona de lleure nocturn en la qual el lleidatà va ser agredit amb una violència extrema després de recriminar a uns joves que li fessin un cop de pilota al seu cotxe. Primeres informacionsapuntaven que els fetshaviensucceït a Salou, però posteriorments'ha confirmat que la baralla havia estata l'aparcamentd'una discotecade La Pineda.

El lleidatà va ser evacuat a un hospital tarragoní en estat inconscient, segons fonts properes al cas. Va patir traumatisme cranial i múltiples contusions. Després va ser traslladat a l’Arnau de Vilanova de Lleida, onestava ahir dimarts 5.

Els Mossos d’Esquadra mantenen oberta una investigació per intentar localitzar els autors que, pel que sembla, serien diverses persones. Els investigadors han pres declaració al lleidatà perquè faciliti una descripció dels agressors. El jove es trobava a la localitat tarragonina per passar les vacances de Setmana Santa. La seua evolució ha estat favorable i està previst que pugui rebre l’alta en les properes setmanes. Segons fonts policials, l’agressió es va produir quan el lleidatà es trobava a l’interior del seu vehicle aparcat a l’esmentada zona de La Pineda. Un grup de joves jugava a futbol a prop i la pilota va impactar contra el vehicle de la víctima, que va anar fins aquestes persones a recriminar-los la seua actitud. Al demanar explicacions, els agressors van començar a clavar cops al jove lleidatà, que va haver de ser ingressat a causa de la gravetat de les ferides. La investigació està a càrrec dels Mossos d’Esquadra de Tarragona. Fa deu dies que el jove està ingressat en centres sanitaris. Ahir estava a l’Arnau. Es dóna la circumstància que el mateix cap de setmana es va produir una altra agressió a la zona. Els Mossos van detenir nou menors d’edat i un adult per dos robatoris amb violència i intimidació als voltants de la discoteca Pacha. Una de les víctimes va rebre una pallissa.

tracking