Diari Més

Un cotxe queda atrapat a un forat ple d'aigua a Altafulla

La zona es troba en obres, i els vehicles han de circulat per un pas alternatius. Segons fons policials, el cotxe no hauria respectat les senyalitzacions.

El conductor no volia sortir del cotxe, «perquè tenia por de mullar-se», segons expliquen fonts policials.

Un cotxe es queda atrapat a un forat ple d'aigua a AltafullaPolicia Local d'Altafulla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Minuts abans de dos quarts de tres de la tarda, la Policia Local d’Altafulla ha rebut l’avís d’un accident amb un únic vehicle, al carrer Via Augusta d’Altafulla, a la rotonda del càmping Don Quijote. Aquesta zona es troba en obres des de fa dos mesos, ja que cada vegada que plou hi ha inundacions i s’ha de tallar la carretera. Ara fa dos mesos es va començar a construir un col·lector, un dipòsit subterrani que recull l’aigua de la pluja, i així evitar les inundacions.

Els cotxes que passen per la zona han de circular per un pas alternatiu, que compta amb un semàfor i amb indicacions. Segons la Policia Local d’Altafulla, el vehicle, un Mercedes antic, no ha respectat les senyalitzacions i ha caigut dins d’un forat ple d’aigua. El cotxe ha quedat penjat, i el conductor es resistia a sortir, ja que tenia por de caure o mullar-se, expliquen fonts policials.

Una dotació dels Bombers han acudit a la zona i no han pogut treure el vehicle per manca de mitjans. En aquest moment, una ploma –una grua gegant amb vuit rodes- es troba de camí per tal de treure el vehicle del forat. Segueix tallada la circulació de la rotonda que uneix la T-214 amb el barri marítim d’Altafulla.

tracking