Diari Més

Treballs de millora adeqüen l'aparcament d'Horta de Santa Maria

Aparcam ha netejat la zona, ha instal·lat pilones i n'ha millorat les senyalitzacions

Treballs de millora adeqüen l'aparcament d'Horta de Santa Maria de Cambrils

Treballs de millora adeqüen l'aparcament d'Horta de Santa Maria de CambrilsAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aparcament alternatiu d’Horta de Santa Maria, a Cambrils, ha estat protagonista d’una sèrie de treballs de millora que s’han dut a terme fa uns dies, just abans d’iniciar la temporada turística amb la Setmana Santa. Els treballs d’aquest espai en cessió pel qual se’n fa ús d’aparcament alternatiu, han estat duts a terme i assumits íntegrament per Aparcam, el gestor de l’aparcament.

Des de fa uns anys, aquesta zona comptava amb una part que s’havia anat degradant amb el pas del temps. Amb l’autorització de la propietat, s’han dut a terme un seguit de treballs per tal de millorar el seu impacte visual, convertint-se en un espai obert i transitable a peu fins arribar al vehicle estacionat o de camí a l’edifici de l’Ateneu on es congreguen moltes de les activitats del municipi. Els treballs han consistit en la neteja de la zona, la instal·lació de pilones, així com les millores en senyalitzacions i vorades. També es va retirar una tanca publicitària que hi havia a la cantonada del carrer Tramuntana amb el passeig Joan Baptista de la Salle, que no estava en bon estat, millorant així la visibilitat de l’àmbit.

Tot i aquestes millores, no s’ha valorat el fet de condicionar-ho com una ampliació de l’aparcament. No obstant, el solar està preparat per tal d’efectuar en un futur la pavimentació si així es creu oportú per donar resposta a una major demanda d’usuaris. En aquest sentit doncs, cal recordar que està prohibit aparcar en totes aquelles parts del solar que no estiguin adequades per a tal fi, així com circular amb vehicles, deixar-hi excrements animals, llençar-hi escombraries o encendre-hi foc.

tracking