Diari Més

La 29a edició del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer es presenta amb novetats

El premi de Comunicació Local dobla l'import de la passada edició amb 2.000 euros

La 29a edició del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer es presenta amb novetats

La 29a edició del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer es presenta amb novetatsAjuntament de Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La XXIX edició del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer de Torredembarra, un dels més antics del país, ha estat presentat amb un seguit de novetats per a donar més empenta a la convocatòria.El certamen, creat perla Regidoria de Cultura i amb el patrocini de Repsol, vol arribar l’any vinent a la celebració d’una edició especial amb motiu de la trentena edició.

Les principals novetats d'aquesta edició passen per l’increment en l’import del premi de Comunicació Local, passant de 1.000 € a 2.000 €. El Premi de Periodisme Turístic es manté en 6.000 €. També s’ha ampliat el jurat amb la incorporació de la presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya: Sara Sans. Els membres del jurat que repeteixen són els següents: Josep Maria Girona (director de SER Catalunya), Sergio Vila-Sanjuán (coordinador del suplement Cultura/s de La Vanguardia. Premi Nadal 2013) i Jordi Farré (director de la Càtedra Internacional URV/ Repsol d’Excel·lència en Comunicació). També en formarà part un representant de la Direcció de Comunicació de Repsol. A més, s’han millorat les bases per fer-les més aclaridores i facilitar la presentació dels treballs, i s’està preparant la presència de la història dels premis a la Viquipèdia.

El concurs està obert aarticles o reportatges signats amb nom o amb pseudònim i publicats a la premsa diària, periòdica o especialitzada, portals informatius a Internet o emesos per ràdio o TV, entre l’1 d’agost de 2015 i el 31 d’agost de 2016.L'acte de lliurament del Premi tindrà lloc el 12 de novembrede 2016.

tracking