Diari Més

La porta de l'Avenc apareix trencada per unes accions vandàliques

El Regidor de Turisme i Patrimoni va visitar in situ el lloc dels fets

La porta de l'Avenc apareix trencada per unes accions vandàliques

La porta de l'Avenc apareix trencada per unes accions vandàliquesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntamentde Cunithaurà de reparar la porta de l'Avenc després d'unesaccions vandàliquesque han trencatla porta original.ElRegidorde Turisme i Patrimoni va visitar ahir in situ el lloc dels fets per veurel'estat en què ha quedat l'accés a la Cova de l'Avenc.

L'Ajuntament de Cunit va rebre ahir l'avís d'un veí del municipi qui va explicar que la porta d'accés de la Cova de l'Avenc estava malmesa.

El regidor de Turisme i Patrimoni Jaume Casañas, va apropar-se a l'entrada de la Cova de l'Avenc de Sant Antoni i va comprovar que, efectivament, caldrà reparar l'accés i també la porta original.

El regidor s'ha volgut manifestar: «En primer lloc, vull agraïr al veí que ha posat en coneixement de l'Ajuntament el que ha passat. És una llàstima que hi hagi persones que no valoren ni respecten l'entorn ni tampoc els elements històrics del nostre municipi, que sense cap tipus d'argument trenquin i facin malbé el que és de tots. Aquesta Cova és Patrimoni de Cunit i la posem a disposició de qui vulgui venir a visitar-la. Només cal que facin la sol·licitud a l'Oficina de Turisme i deixin el DNI com a garantia del retorn de la clau».

La Cova de l'Avenc és des de fa 2 anys, escenari d'excavacions per part de la Diputació de Tarragona, treballs que com ha s'ha explicat, ha donat fruits i troballes tan interessants i insòlites com la de restes d'ossos d'almenys 9 individus i restes peces de ceràmica de 6.000 anys d’antiguitat.

tracking