Diari Més

Convergència accepta entrar al govern municipal

Dilluns es presentarà el nou cartipàs municipal

Pere Gomés (CiU) es mostra obert a entrar al govern d'Altafulla

Pere Gomés (CiU) es mostra obert a entrar al govern d'AltafullaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alternativa Altafulla (AA) i Convergència i Unió(CiU) han arribat a un acord i establiran un pacte de govern a Altafulla pels pròxim tres anys de mandat. Les dues formacions, encapçalades per l'alcalde Fèlix Alonso i el cap de llista convergent, Pere Gomés, han convocat conjuntament una roda de premsa aquest dilluns per a presentar el cartipàs municipal que es deriva d'aquest acord. Fonts convergents han assenyalat la conformitat existent a l'executiva local del partit per a tirar endavant aquest pacte. Encara no han trascendit de quina manera es redistribuiran les àrees municipals entre les dues formacions.

«Sempre he dit que ens vam presentar a les eleccions per governar. La situació a l’oposició no és la desitjable. Sempre hem estat oberts a entrar al govern, a poder influir des de dins». Són les paraules de Pere Gomés, el portaveu de CiU a l’Ajuntament d’Altafulla, quan va rebrel’oferta d’entrar a l’executiu local per part de l’alcalde Fèlix Alonso.

Després de l’expulsió dels tres regidors de l’EINA del govern d’Altafulla, Fèlix Alonso va començar a negociar una possible entrada dels convergents. .

Tot i que fins dilluns no se sabrà la distribució concreta del cartipàs nou, cal recordar que Gomés, quan es van iniciarles negociacions indicava que: «Entenem que hi ha una tinença d’alcaldia vacant i seria raonable que l’ocupés algun dels nous socis de govern».

tracking