Diari Més

Josef Ajram donarà el tret de sortida del primer congrés Localtic de Cunit

Avui s’han obert les inscripcions a 'localtic.cunit.cat'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Cunit celebrarà el 1r Congrés Tecnològic al municipi els dies 21 i 22 d’abril sota el nom 'Congrés Local TIC Cunit'.Amb la celebració d’aquest event, des de la regidoria de Tecnologies de la Informació i de la Comunicació de l’Ajuntament, es vol crear un punt de trobada on es concentrin experiències tecnològiques tant del món públic com de l’àmbit privat.

En aquesta primera edició comptarem amb una figura principal, Josef Ajram, conegut expert en el món de la Borsa i financer, escriptor i esportista. Una figura mediàtica que, a més, és usuari de les noves tecnologies i de les xarxes socials.

Ajram serà l’encarregat de fer la presentació del Congrés i donarà el tret de sortida al Congrés, el qual comptarà amb uns 50 ponents procedents tant d’administracions públiques, institucions, consultores i empreses de tecnologia.

Contingut

Aquesta primera experiència està basada en conferències, ponències, activitats i tallers amb participants des de l’àmbit local fins a l’europeu, passant per empreses privades de totes les projeccions.

Les temàtiques concretes d’aquest primer congrés seran entre altres les infraestructures de telecomunicacions, smart cities, mapes acústics, administració electrònica, big data, Machine to Machine, serveis al núvol, seguretat al núvol, transparència i govern obert, banda ampla, certificats al núvol, signatura biomètrica, videoactes, entre d’altres.

El contingut d’aquesta primera trobada a Cunit està estructurat en diferents àmbits temàtics: la Innovació tecnològica aplicada, les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació al servei del món públic. Aquesta primera experiència està basada en Conferències, Ponències, activitats i tallers amb participants des de l’àmbit local fins a l’europeu passat per empreses privades de totes les projeccions.

Aquest primer Congrés pretén obrir els fòrums de reflexió i debat sobre l’ús de les TIC en entorns privats (empreses i organitzacions amb ànim de lucre) i públics.

També vol plantejar els camins de la innovació en l’àmbit de les TIC, compartir diferents experiències relacionades amb l’ús de TIC,reflexionar sobre l’ús de les TIC en ambdós sectors (públic i privat) i la seva interrelació i divulgar bones pràctiques utilitzant les TIC.

El 1r Congrés Local TIC de Cunit tindrà lloc íntegrament al municipi de Cunit (Hotel Sand Suites Cunit) els dies 21 d’abril de 08.30 a 19h; i el 22 d’abril de 10h a 16h.

tracking