Diari Més

Societat

Dues mares del blogtrip Mammaproof, convidades a la Conca de Barberà

El blog està especialitzat en turisme familiar i forma part de l'Agència Catalana de Turisme

Dues mares del blogtrip Mammaproof visitaran la comarca durant el cap de setmana

Dues mares del blogtrip Mammaproof visitaran la comarca durant el cap de setmanaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els municipis de la Conca de Barberà situats a la vessant nord de les Muntanyes de Prades participen en el Blogtrip Mammaproof de l'Agència Catalana de Turisme coordinat amb el Servei de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà amb l'objectiu de promocionar la destinació Turisme Familiar Muntanyes de Prades.

Els ajuntaments i el sector privat dels municipis: l'Espluga de Francolí, Vallclara, Vilaverd i Vimbodí i Poblet estan treballant des de fa dos anys i coordinats pel Consell Comarcal, per rebre el Segell de Turisme Familiar Muntanyes de Prades que atorga l'Agència Catalana de Turisme (ACT) i que també s'hi sumarà el municipi de Montblanc.

Els bloguers quevisitaran la comarca formen part de la comunitat de mares blogueres de Mammaproof que té molts seguidors i és molt coneguda dins del món on-line familiar a nivell estatal. La peculiaritat d’aquest trip és que les dues mares venen acompanyes de les seves filles, per tal de que visquin una experiència familiar 100%. Durant el cap de setmana visitaran el Paratge Natural de Poblet, el Museu i Forn del Vidre de Vimbodí, el Monestir de Poblet, el Museu de la Vida Rural i les Coves de l'Espluga.

Aquesta acció ha comptat amb la col·laboració i implicació d'algunes de les empreses i entitats públiques que es certificaran aquest any: els apartaments Ca l'Estruch, l'Oficina de Gestió del Paratge Natural de Poblet, el Museu i Forn del Vidre, el Monestir de Poblet, el restaurant el Grèvol, l'Hostatgeria de Poblet, Drac Actiu, el Museu de la Vida Rural, el restaurant Simó de Palau, l'Oficina Municipal de Turisme de l'Espluga de Francolí.

tracking