Diari Més

Policial

Detingut un home al Priorat per cultivar més de 680 plantes de marihuana

En una altra actuació policial es va detenir dues persones més per cultivar 546 plantes de marihuana a l’interior d’un domicili del Baix Penedès

Detingut un home al Priorat per cultivar més de 680 plantes de marihuana

Detingut un home al Priorat per cultivar més de 680 plantes de marihuanaCedida - Mossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d'Esquadrahan detingutun home, de 57 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Gratallops (Priorat), com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació del fluid elèctric.

La detenció és el resultat d’una investigació oberta el passat 24 de febrer després de produir-se un incendi, sense danys personals, a l’interior d’un habitatge situat al carrer Consolació, de la localitat de Gratallops.

Durant la inspecció ocular els mossos van detectar una manipulació a la zona dels comptadors per tal d’alterar la lectura de consum.

Posteriorment, a les golfes de l’edifici es va localitzar 681 plantes de marihuana en procés d’assecament, amb un pes total de 10,36 quilograms. Per aquest motiu, els mossos van detenir al propietari de la casa com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació del fluid elèctric.

El detingut va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.

Detencions al Baix Penedès

D’altra banda, agents de la Policia de la Generalitat - cos de Mossos d'Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Baix Penedès van detenir el dia 21 de març, un home i una dona, de 26 i 30 anys, de nacionalitat espanyola, veïns de Masllorenç (Baix Penedès) i Valls (Alt Camp), com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

Arran d’una investigació iniciada a finals de febrer, els Mossos van obtenir indicis que a l’interior d’un habitatge del carrer Caporal Alegret de la localitat de Masllorenç del Penedès hi podia haver un cultiu de marihuana.

Finalment, el passat 21 de març es va realitzar una entrada i perquisició a l’habitatge investigat. Durant l’escorcoll es va localitzar 546 plantes de marihuana, en diferents estats de creixement, així com diferents aparells destinats al cultiu. Per aquest motiu, els mossos van detenir les dues persones que cuidaven les plantes com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública.

Els detinguts van passar el 22 de març a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’El Vendrell, el qual va decretar per a ambdós la seva llibertat amb càrrecs.

tracking