Diari Més

Política

L'oposició critica l'alcalde de Salou per l'hora de convocatòria al ple

Diuen que pretén minimitzar l’assistència de salouencs per debatre sobre la comissió investigadora

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

C’S, PP, ERC i Guanyem Salou van criticar ahir durament a Pere Granados, alcalde de Salou, després que aquest convoqués un ple extraordinari per aprovar la creació d’una comissió d’investigació per depurar les responsabilitats polítiques pels fets que van provocar que es dictés una interlocutòria pel Tribunal Suprem de Justícia de Catalunya que condemna l’Ajuntament a pagar 3.839.822,71 euros a la propietat del terreny de l’antiga duana, Amsamar SA. Consideraven que l’hora convocada, a les tres del migdia, és una estratègia de l’alcalde per per tal de garantir que hi podran assistir el mínim de salouencs possible.

Tots els membres de l’oposició manifestvan que «l’actitud de l’alcalde és una falta de respecte absoluta cap a tots els veïns de Salou». Marta Cortés, portaveu de C’s afirmava que «aquest ple té una especial transcendència per a tota la ciutadania de Salou, ja que la indemnització representa aproximadament un 10% del nostre pressupost anual». Per la seva banda, Mario García, portaveu del PP entenia que «si es van prendre decisions que han resultat perjudicials per a l’interès general del nostre municipi estem obligats a retre comptes, donar les explicacions oportunes i depurar responsabilitats».

Alexandre Boquet, portaveu d’ERC creia que «és evident que l’alcalde se sent incòmode amb tot aquest assumpte, per què ell va votar a favor de la modificació del POUM que ha ocasionat que avui haguem de pagar aquesta indemnització». Finalment, Vicente Macias, de Guanyem Salou defensava: «Per molt que ens intentin callar no ho aconseguiran, estem realitzant el nostre treball, i ho seguirem fent».

tracking