Diari Més

El Museu Pau Casals organitza visites teatralitzades per Setmana Santa

Una original i entretinguda manera de reviure la vida de Pau Casals i les seves estades d’estiu a la casa de Sant Salvador

El Museu Pau Casals organitza visites teatrelitzades per Setmana Santa

El Museu Pau Casals organitza visites teatrelitzades per Setmana SantaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Museu Pau Casals vol continuar apropant el públic familiar de totes les edats a la Vil·la Casals, i tal com ja ha fet els mesos de gener i febrer, ha programat visites teatralitzades per aquesta Setmana Santa, que ofereixen la possibilitat de visitar d’una manera diferent el museu, tant pels que ja el coneixen com pels que encara no hi han estat mai. D’aquesta manera, als encants que per si sola ja ens ofereix la Vil·la Casals, amb l’atmosfera íntima i càlida dels seus espais interiors i la calma i serenor dels seus jardins, s’hi suma a més, la vitalitat i frescor dels personatges protagonistes de la visita teatralitzada. El Ramon, pescador de Sant Salvador, i la Maria, la minyona de la casa. Ells seran els encarregats, durant una hora i mitja, de mostrar-nos amb naturalitat i simpatia, i a través d’anècdotes i històries curioses, els racons preferits del Mestre així com també la història del barri marítim de Sant Salvador.

Les visites estan programades pel dissabte dia 26 i el diumenge dia 27 de març ambdós dies a les 12h del migdia i tenen un cost de 8€ els adults i 5€ els nens a partir de 8 anys. Les places són limitades i per això cal fer reserva prèvia trucant al telèfon 977.684276 o a través del c/e museu@paucasals.org.

A més a més, el Museu estarà obert durant tota la Setmana Santa, de dimarts a diumenge, oferint la possibilitat de visitar-lo de manera lliure.

tracking