Diari Més

Cambrils trasllada a Jesús Natzaré de parròquia en un acte molt emotiu

Els Armats de la Congregació de la Puríssima Sang van ser els encarregats d'obrir la processó

Jesús Natzarè durant la processó que va tenir lloc ahir al vespre.

Cambrils trasllada a Jesús Natzaré de parròquia en un acte molt emotiuCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cambrils va viure ahir un dels moments més emortius de la seva Setmana Santa. Es va portar a terme el trasllat en processó, des de la Parròquia de Sant Pere fins a la de Santa Maria, de la imatge de Jesús Natzarè. Hi van participar els vogadors Vent d’Estrop i la Confraria de Pescadors, i van obrir la processó els Armats de la Congregació de la Puríssima Sang. Els últims en desfilar van ser els antics alumnes de La Salle, acompanyats de la Banda de Tambors de l’Associació de La Salle de Tarragona. L’acte va finalitzar a la Parròquia de Santa Maria.

La Setmana Santa de Cambrils compta amb un programa d’activitats molt ampli, impulsat per la Congregació de la Puríssima Sang de Jesucrist, la Confraria de la Mare de Déu dels Dolors i l’Associació d’Antics Alumnes de la Salle amb el suport de l’Ajuntament de Cambrils.

I divendres, la processó del Sant Enterrament

Un altre dels altres actes més destacats és la processó del Sant Enterrament que tindrà lloc divendres 25 de març a partir de les 21 hores, amb la participació de la Congregació de la Puríssima Sang, la Confraria de la Mare de Déu dels Dolors, l’Associació d’Antics Alumnes de La Salle i els feligresos. Desfilaran, per aquest ordre, els Armats de la Congregació de la Puríssima Sang; els escolans de la parròquia de Santa Maria; el pas 'L’oració a l’hort'; la bandera de l’Associació d’Antics Alumnes de La Salle; el pas 'Jesús lligat a la columna'; Jesús Natzarè; el penó infantil i la bandera de la Congregació de la Puríssima Sang; els confrares de la Congregació de la Puríssima Sang; el Sant Crist; la Pietat; el penó de la Confraria de la Mare de Déu dels Dolors; la Mare de Déu dels Dolors; els improperis; Sant Joan; el pas 'El retorn del calvari', i el Sant Sepulcre, acompanyat de les autoritats, la guàrdia urbana de gala i una banda de música. La processó sortirà de la plaça de l’Església de Santa Maria i, després del recorregut pels carrers del nucli antic, acabarà a la plaça de la Vila.

tracking