Diari Més

Política

Alternativa Altafulla governarà en minoria després de l'expulsió d'ERC

L'equip de govern ha presentat el nou cartipàs municipal

Alternativa Altafulla governarà en minoria després de l'expulsió d'ERC

Alternativa Altafulla governarà en minoria després de l'expulsió d'ERCACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha signat aquest matí el nou repartiment del cartipàs municipal després que ahir fossin destituïts els tres regidors de l’EINA de totes les seves responsabilitats de govern. D’aquesta manera, Alternativa Altafulla governarà el consistori amb cinc regidors. Queden a l’oposició els tres regidors de l’EINA (Jordi Molinera, Eva Martínez i Alba Muntadas); els dos representants de CDC (Pere Gomés i Xavier Rofas), i el regidor de Ciutadans (Alberto Moreno).

L'alcalde,Fèlix Alonso, assumeix a banda de l'alcaldia, l'Administració Pública, Seguretat, Mitjans de Comunicació, Acció Social i Gent Gran. La primera Tinentd'Alcalde,Montse Castellarnau, gestionaràTurisme, Medi Ambient, Participació Ciutadana, Cultura, Joventut i Festes.

Per la seva banda,Marisa Méndez-Vigo, segona Tinent d’Alcalde, serà l'encarregada de les regidories d'Urbanisme, Via Pública, Hisenda i Polítiques de Génere.Serveis, Protecció Civil i Salutestaran portades pel tercer Tinent d'Alvcalde, Michael Preuss. Per últim, Jaume Sànchez, estarà al capdavant de les regidories d'Activitat Física, Esports, Comerç, Consum i Educació.

tracking